A kormány megítélése szerint soha indokoltabb nem volt a kényszerbetelepítésről szóló népszavazás, mint most – állította Rogán Antal, Miniszterelnöki Kabinetirodát vezető miniszter.

A miniszter a kormányülés szünetében tartott sajtótájékoztatóján azt mondta: a kormány arra az álláspontra jutott, hogy nagy veszély fenyeget és soha indokoltabb nem volt a népszavazás, mint most, ugyanis a bizottság javaslata teljes egészében elvenne minden jogkört menekültügyekben és bevándorlási kérdésekben a tagállamoktól.

Hozzátette: az brüsszeli bizottság javaslat nem csak arról rendelkezik, hogy az Európába érkezett és valamilyen formában befogadott bevándorlókat kötelező formában osszák szét a tagállamok között, hanem arról is, hogy még a menekültkérelmek elbírásra vonatkozó jogkört is elvonnák a tagállamoktól.

29 hozzászólásarrow_drop_down_circle

vadnarancs
Ha ők adják rá a pénzt, akkor joguk is van beleszólni! Tudom, hogy fáj nektek, hogy nem tehetitek zsebre, Tónyó, de higgyétek el, nyugaton ha valamire pénzt adnak, ott arra is költik!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
karma1
@rackabajusz: En nem otthon elek, de a legnagyobb szemetsegnek tartom mashol elok szavazatat ervenyesnek tekinteni, mert csak az szavazzon, aki otthon fizeti az adot, aki otthon el, ennek a kormanynak a sz@r donteseinek issza a levet...
Igy is tobbet kapnak a kulfoldiek, mert nyugdijat es ingyenes orvosi ellatast kapnak, amit egy hajlektalantol, munkanelkulitol otthon siman elvonnak.

Mondjuk, ez a szavazatszedo politika tutira finkelstein talalmanya, aki agyafurt zsido letere mindenhol a helyi adottsagokhoz alkalmazkodik, igy orbannak ezt a taktikat javasolta. (Ment o meg a sajat fajtajaval is szembe , csak jol meg kell erte fizetni. Pont olyan artany, mint akiknek a tanacsait adja.)

A kisbetus szemelynevek nem a veletlen muvei. Ennyire sem becsulom oket,
rackabajusz
@karma1: Megertelek, es kozgazdasagilag veled ertek egyet. Arnyalatnyi kulonbseget erzek akozott, hogy valaki megelhetesi kenyszerbol megy el kulf.-re Mo.-rol, vagy
(az elviekben jobb megelhetest biztosito, ezesetben Mo.-ra) komfortzona, vagy mas kifogasok miatt nem jon Mo.-ra, sosem elt itt, de beleszolast biztositunk a kozugyekbe.
A masodik esetet kifejezetten a mas izejevel a csalant peldajanak erzem.
Nalatok ellenben ott van a hazaert tenni akaras, az, hogy bant az orszag gazdasagi/tarsadalmi szetzilalasa, az a kenyszerhelyzet, ami a kivandorlasra sarkallt benneteket. Es annak az akar elvi eselye, hogy ha egy valoban elheto orszag lennenk,
- nem csupan eghajlatilag - bizonyara lennenek, akik visszajonnenek, ha itt is meg tudnak teremteni, es orizni azt, amit kint elernek.

A kisbetuseket en is igy ertem, es olvasom ;)
Bringás
Nem menekültek, hanem migráns potenciális terrorista élősködő erőszakolók!!!
rackabajusz
@Bringás: van az ittelo, ide szuletett, vagy mashonnan idetelepult kozott is.
kukac50
Tonyó titeket kellene egy lakatlan szigetre telepíteni,hogy soha többé ne tudjatok közpénzt ellopni!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.