Korábban Tarlós főpolgármester azt állította, hogy benyújtották a felújítási kérelmet. Most azonban kiderült, hogy ez meg sem történt, sőt, a korábbi, kiemelt programokról szóló megállapodásba sem került bele – írja közleményében a Demokratikus Koalíció.

Úgy folytatják: az Orbán-Lázár-Csepreghy-Tarlós négyesfogat nem törődik a budapestiekkel. Nem végezték el az előkészítő munkát, nem dőlt el, milyen finanszírozási szerkezetben végeznék el az életveszélyes metró felújítását. A Fidesz politikusai 473 ezer utas életével szórakoznak. Miattuk a 3-as metrón utazni lassan felér egy túlélő túrával.

A Demokratikus Koalíció felszólítja Lázár Jánost és Tarlós Istvánt, ne packázzanak az utasokkal, egyértelműen nyilatkozzanak, mikor és milyen forrásból indul el a 3-as metró felújítása. Az egész városra nézve szégyen a 3-as metró állapota, ne adogassák egymásnak a felelősséget, és főleg ne várják meg, míg tragédia történik – zárul a közlemény.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Hat eleg nehez lesz cafolni ezt a megallapitast: kosse fol erosen tarlos is a gatyajat, mert valoban ugy nez ki, hogy melysegesen utalja a rabizott budapestiek osszes problemajat, a pestiekkel egyutt...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
justhpeter
@vadnarancs: Ebben sincs semmi meglepő, mert mindig hazudoznak szinte mindenben, de most fordul elő - tudtunk szerint - először, hogy korábbi dolgaikról nyilvánosan kiderül a hazugság.
vadnarancs
@justhpeter: Ugyanmár... Mindig lebuktak mindennel, csak nem volt számonkérés és elmaradt a bünti!
Jozefina
Orbán ugyanúgy hazudik, mint tarlós és tarlós ugyanúgy nem mond igazat, mint orbán!!??
nyanya001
A csuti beteg a kisvasútjára bezzeg nem felejtette el.
papa.49
Ha valaki jár Szolnok körül meg lehet tekinteni az ,,Orbán alkotta torzót,, amit ott is hagytak a 4 főúton, a 32 főúton Törökszentmiklósnál, a termő földekre felhordták a sódert, a követ ( szigorúan a papi bányáiból), és most már méteres parlagfű veri fel, a Natura 2000 területen vas traverzek, betonelemek, sóder. és földhalmok, mert olyan tökéletesen elő volt készítve az építkezés, ahogy azt ŐK SZOKTÁK TENNI!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.