A Városliget, pontosabban a Ligetprojekt kapcsán a Fidesz a régi módszert választotta. Távolmaradt az országgyűléstől azon a rendkívüli vitanapon, amit kifejezetten ennek érdekében hívtak össze. Valószínűleg elfelejtették közölni a Fidesz képviselőivel azt, hogy most éppen az ő Cézáruk van hatalmon. Így, többségük birtokában, alapvetően ostobaság az obstrukció. Tekintettel arra, hogy bármely döntést le-, illetve megszavazhatnak. Akkor is, ha megjelennek a Parlament épületében. S még akkor is, ha ehhez esetleg át kell vágniuk az átalakított Kossuth téren. Amin átvágva esetleg meginog a nagy elszántság a Városliget betonba öntését illetően. Ezért még az is lehet, hogy direkt tájékoztatták félre a kormánypárti képviselőket. Elhitetve velük, hogy most is a Gyurcsány-kormány van hatalmon. A sok nyócévezés után a gombnyomorgató humanoidokkal nem is lehetett olyan nagyon nehéz ez a művelet. Talán még azt is bevetették, hogy megjelenésük esetén besózva kimérik őket a migráns...

Feltöltő: GeoCravker
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
@GeoCravker: Jo a cikkeidre vadaszni, mert sosem csalodom bennuk...(A cimeid mindig arulkodoak, jo ertelemben veve, es minden esetben fedik a valosagot...:o))

Van egy olyan erzesem, hogy kb. mostanra ert el oda a "kiralyi" vezetes, hogy felfogja: annyi a hazugsag, a lopas, csusztatas a napi politika minden kerdeseben, hogy akar mar egyetlen kerdesre adott rossz valasza a kormanynak elindithatja a domino-effektust, vagyis mar regen tul vannak azon a ponton, hogy ezeket a csalasokat takargatni tudjak.

Asszem, bar nagyon-nagyon lassan, de megiscsak beigazolodik a mondas, hogy "a hazug embert hamarabb utolerik, mint a santa kutyat..."...
GeoCravker
@karma1: Igen. Az a fajta internet-trollokhoz hasonló magatartás, ami annak idején a kocsmakirályokat jellemezte.
Ez a válasz halyen "anyáztál? he!" stílus. Ami képtelen bármilyen intézkedés, állítás mögé érveket tenni, a "migránsok, hej" kijelentésen kívül.
Bringás
Nem cézárunk, hanem többség vagyunk hatalmon. Nem érdekel a senkiháziak öt fős hőbörgése!t
GeoCravker
@Bringás: Mókás az a t9öbbség, ami 43%-nál kisebb választási támogatottsággal hazudik magának kétharmadot.
Egy közvetlen választási rendszerben tudod hol lenne a Fidesznek többsége? A diliházban.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.