Öt kérdést tett fel Orbán Viktornak Ikotity István, az LMP politikusa azután, hogy lapértesülés szerint az Európai Csalás Elleni Hivatal hiába idézte be meghallgatásra  Farkas Flórián miniszterelnöki biztost. Az OLAF a “Híd a munka világába” és az “Út a szakmaválasztáshoz” EU-projektek kapcsán vizsgálódik – írja a 24.hu.

A költői kérdések:

Igaz-e, hogy Farkas Flórián miniszterelnöki biztost „érintett személyként” idézte be az OLAF?

Jelezte-e Farkas Flórián miniszterelnöki biztos Miniszterelnök Úrnak, hogy „érintett személyként” idézést kapott korrupciógyanús ügyek kivizsgálásában az OLAF részéről?

Miért nem vett részt Farkas Flórián miniszterelnöki biztos a meghallgatáson? Saját maga döntött így, vagy a Kormány részéről kapott utasítást erre?

Kap-e bármilyen elmarasztalást Farkas Flórián miniszterelnöki biztos a Kormány részéről azzal kapcsolatban, hogy nem segítette az OLAF munkáját a meghallgatáson való részvétellel?

Felszólítja-e a Kormány Farkas Flóriánt, hogy a jövőben segítse az OLAF munkáját, segítse a korrupciógyanús felzárkóztatási programok kivizsgálását?

„Miért nem vett részt Farkas Flórián miniszterelnöki biztos az Európai Csalás Elleni Hivatal meghallgatásán?” című írásbeli kérdésre Orbán helyett Balog Zoltán reagált, nagyjából azt, hogy nem tud rá válaszolni.

Rétvári Bence pedig azt mondta, a tárca nem is kapott értesítést az OLAF vizsgálatáról, de „szükség esetén mindig segíti az OLAF munkáját és ezt kéri mindenki mástól is.”

Orbán Viktor a Fidesz tavalyi kongresszusán lényegében azt üzente, hogy a párt azért nem engedi el miniszterelnöki megbízott kezét, mert

Farkas az országot és a Fideszt szolgálja.

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

dr. prédikátor
Hát én módosítanám!!!A rétinéger a fütyiszt szolgálja, nem az országot!!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
laja70
Orbán szorosan fogja a tezsvír kezét, nehogy baj érje!
Hofipisti
Érdekes pillanata lesz az újkori magyar történelemnek, mikor kiderül - mert előbb utóbb biztosan kiderül - hogy mit is tud Farkas Flórián - akár a gyerekkori disznóságokról. Ezt az menthetetlenül elvtelen "védelmet" meg kell valamivel szolgálni!
Jozefina
Így ahogy a képen vannak kellene a kezüket örökre összebilincselni és átsétáltatni őket mondjuk a Dunán!!??
Pálinkafőző Rézüst
Azé a közös ősök az erős kötelék ám...Ezért utálják a magyarokat...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.