Az Orbán- kormány éppen a kommunikációért felelős minisztert félti a nyilvánosságtól. Először ugyanis a saját ügyeivel kapcsolatos kérdéseket kéne tisztáznia – írja a NOL.hu.

Nem kommentálta Rogán Antal a szerdai kormányülés szünetében tartott sajtótájékoztatón Portik Tamás számára rendkívül kellemetlen vallomását. A Prisztás-gyilkosság felbujtójaként jogerősen elítélt bűnöző a bíróságon tanúként azt állította, tízmillió forintnak megfelelő eurót adott az akkori belvárosi polgármesternek egy kiskörúti ingatlan kedvezményes megszerzéséért. „A bűnözők állításaival nem kívánok foglalkozni, ráadásul az ügyészség is megválaszolta a kérdést. Ez a hatóságok és az ügyvédeim­ dolga” – közölte Rogán, akit Portik után a rendőrök megvesztegetésével vádolt Vizoviczki László egyik volt munkatársa is korruptnak írt le a napokban.

Arra a kérdésre, hogy miért foglalkoztak korábban egy másik elítélt bűnöző, a frissen kiszabadult Zuschlag János állításaival, miért szerveztek miattuk sajtótájékoztatót, a kormányzati kommunikációért­ felelős miniszter végképp nem kívánt válaszolni.

Rogán azóta kerüli a nyilvánosságot (bár szerinte ez nem így van) mióta előjöttek a Portik és Vizoviczki-ügy kellemetlenségei. 

Hogy Rogán a jövőben hányszor áll a nyilvánosság elé, legalábbis kérdéses. Minisztertársa, a vele nem különösebben szívélyes viszonyt ápoló Lázár János korábbi szavai szerint Rogán a propagandaminiszter. Csakhogy a kabinet környékén általános alaphang, hogy félő, Rogán alvilági kapcsolatairól szóló botrányos vallomások elviszik a reflektorfényt a kormányzati üzenetekről, ha ő mondja el őket.

Rogán megbukhat-e? 

A NOL információi szerint a Fideszben mindenki biztosra veszi, hogy Orbán egy bűnöző vallomása alapján nem fogja meneszteni Rogánt. Sőt, egyik befolyásos forrásunk szerint Portik a nagy port kavaró vallomásával szinte bebetonozta Rogánt a miniszteri poszton

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

human
Off, de érdekes. Zuschlag János és furcsa ellentmondásos nyilatkozatait olvasgattam. Zuschlag jól látta, hogy a politika elkezdett a pénz és az erőből politizálás irányába tolódni és meglepetésemre azt is elmondta, hogy Gyurcsány nem tudta ezt az utat elfogadni. De itt az idézet:
„(...)Ezt nem érti a Feri, hogy ez egy pénzből és erőből működtetett rendszer. Én elmondtam, hogy bele fog ebbe bukni, ha ebbe bele akar nyúlkálni. Azt mondta, hogy nem, én tévedek. Mondtam, jó, Feri majd meglátjuk négy év múlva. (...)
Tényleg az a baj, úgy érzem, hogy Ferinek üldözési... vagy küldetéstudata van. És ez betegség. Ezt nagyon súlyos betegségnek tekintem.
Tényleg azt hiszi, hogy mindenki más hülye, korrupt, disznó, állat rajta kívül. (...)".

Hát most nem kicsit nőtt a szememben Gyurcsány. Így nem csoda, hogy Orbán a legnagyobb ellenségének tartja, hisz ő tisztán akart politizálni.
nol.hu/belfold/onmagat-buktatja-le-zuschlag-a-botranykonyvben-1449689
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
feco fero
Szerintem neki kellene rettegnie ha nem beszel...!
justhpeter
Addig fogja tartani Rogánt amíg csak lehet, mert sokat tud.
laja70
Majd ezt a szemetet is eltüntetik rejtélyes módon: pl. a felcsuti juhász és társai!
Jozefina
Retteg a kis genya!!! Vajon kitől és mitől???
Desischado
Nem történik semmi, sajnos, mert g orbán megvédi polt pétörrel együtt ezt a kotonszökevényt! Bár ne legyen igazam!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.