335 millió forintra büntette Magyarországot az Európai Unió, mert Rogán Antal szabálytalanul írt ki egy pályázatot a kormányablakok népszerűsítésére. A propagandaminiszter Pasa parki lakószomszédjának, Csetényi Csabának játszotta át az üzletet – írja közleményében a Demokratikus Koalíció.

Úgy folytatják: A brüsszeli ellenőrök szerint alig pár nap állt az esetleges pályázók rendelkezésére, ez szűkítette a verseny lehetőségét. Ráadásul korábban is kiírhatták volna a pályázatot, hiszen a kormányablakok fejlesztése már egy éve zajlott.

Az Orbán-kormány még nagyobb szégyene, hogy az uniós források szabályos elköltéséért felelős Miniszterelnökség akadt fenn a korrupciós ellenőrzésen.

A Demokratikus Koalíció felszólítja a kormány vezetőjét, Orbán Viktort, valamint Rogán Antalt, hogy a 335 milliós büntetést ne a magyar adófizetők pénzéből, hanem saját vagyonukból fizessék vissza. Gyalázat, hogy Rogán haverja jól járt, a többi magyar pedig fizeti a közösből a büntetést. Egyúttal felszólítjuk Polt Pétert, haladéktalanul vizsgálja ki, megtörtént-e a hűtlen kezelés bűncselekménye. Ha nem teszi meg, a kormányváltás után a DK kezdeményezi majd az eljárást. – zárul az ellenzéki párt közleménye.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Yoda69
polt nem fog eljarast kezdmenyezni, ugyhogy kormanyvaltasra van szukseg.
Eljen a DK, Hajra Feri!
Jozefina
Tetü kis suttyó tolvaj!!! Elszámoltatás, teljes vagyon elkobzás, börtön. Így sorban, de minél előbb!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.