Újabb vagyonnyilatkozati eljárást kezdeményez Juhász Péter, az Együtt alelnöke ellen a Fidesz – jelentette be a párt országgyűlési frakciójának szóvivője pénteken sajtótájékoztatón, Debrecenben.

Halász János az Együtt alelnökének a miniszterelnök vagyonnyilatkozatát kifogásoló budapesti sajtótájékoztatójára reagálva felháborítónak nevezte, hogy

"az a Juhász Péter vádaskodik, aki maga is kétszer módosította a saját vagyonnyilatkozatát, és tele van kérdéses ügyekkel, nem tud elszámolni sem a Milla pénzeivel, sem saját vagyoni helyzetével".

Halász János szerint Juhász Péter csak el akarja terelni a figyelmet a törvényesen bevallott jövedelmét jelentősen meghaladó életviteléről.

"A drogügyeiből és a fantomcégeiből ki se látszó Juhász Péter egy rózsadombi luxuslakást bérel havi négyszázezer forintért, miközben a kamerák előtt eljátszotta, hogy a telefonszámlára sincs pénze, és a magyar emberektől kért pénzt saját kiadásainak fedezésére"

- mondta a frakciószóvivő, hozzátéve, hogy a Fidesz ezért kezdeményezett korábban ellene vagyonnyilatkozati eljárást.

Halász János azt mondta: Juhász Péter körül egy újabb ügyben is gyanús finanszírozás sejthető.

"Juhász egy alapítványon, az Igazmondó Alapítványon keresztül kap pénzt, ez az összeg azonban nincs feltüntetve a vagyonnyilatkozatában, sőt maga az alapítvány sem hozta nyilvánosságra beszámolóját"

- jelezte Halász János. Közölte: ezért újabb vagyonnyilatkozati eljárást kezdeményeznek Juhász Péter ellen.

Minden országgyűlési képviselő és a kormány tagjai minden évben kötelesek nyilvános vagyonnyilatkozatot tenni – mondta Halász János, megjegyezve, hogy

"Orbán Viktor vagyonnyilatkozata megfelel a valóságnak és a törvényeknek, teljes és hiteles".

"Aki mást állít, hazudik"

- jelentette ki a Fidesz frakciószóvivője.

27 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
hát ehhez már pofa kell, de van nekik! =))
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Sziszifusz
@Bringás: 08:41
Ahhoz, hogy mihez kell igazán pofa, azt a Fideszes potentátok tudják igazán.
Az a gátlástalanság amit művelnek, párját ritkítja a magyar történelemben. Gondolok itt, mások mellett, a pofátlan vagyon kimentésre az uniós pénzekből és az adófizetők befizetéseiből. Egyes csoportok pár év alatt akkora vagyonokat szereztek amekkorára csak célzott kormányzati intézkedésekkel, intézményesített maffia módszerekkel lehet hozzá jutni.
Na ez az igazi pofátlanság.
Bringás
@Sziszifusz: És ismét nyerni fogunk!
Nem tudjátok a magyarságot megint megvezetni!
Sziszifusz
@Bringás: 10:27
A magyarság megvezetése 2010 óta, illetve 2006 óta zajlik.
Sikeresen !
Az agymosó, Göbbelsi propaganda megtette hatását. Sajnos, sokaknak még a sz...r is ízlik, ha az Orbán Viktortól származik.
Ha 2018-ban ismét a Fidesz nyeri a választást, akkor ennek az országnak annyi. Erre sajnos komoly esély van, mert ha nem tűnne tiszta eszközökkel megnyerhetőnek a választása , akkor következik a "B" terv,ami a manipulációk sokaságát jelenti.
kukac50
A Fideszeseknek a vagyonnyilatkozat kitöltésével példát kellene mutatni. Nem várhatja el egy hivatal sem az egyszerű embertől a hibátlan adóbevallást addig ameddig a tanult politikusaink képtelenek egy vagyonnyilatkozat becsületes kitöltésére.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.