A Fidesz szerint egyértelmű az összefüggés a bevándorlás és a terrorizmus között.

A nagyobbik kormánypárt így reagált arra, hogy Bakondi György, a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója pénteken közölte: a tavalyi migrációs hullámmal érkezett Európába az az afgán fiatal, aki a hét elején Németországban baltával támadt egy vonat utasaira.

Ezzel kapcsolatban a Fidesz-frakció közleményében felvetette: vajon hány európai embernek kell még meghalnia ahhoz, hogy Brüsszel változtasson bevándorláspolitikáján.

A kvótareferendumra utalva hangsúlyozták: október 2-án a magyar emberek elmondhatják véleményüket Brüsszel bevándorláspárti politikájáról, amely veszélybe sodorja a magyar emberek biztonságát is.

Sajtóhírek szerint egy magát az Iszlám Állam hívének valló afgán fiatalember a hét elején Németországban egy vonaton baltával támadt utasokra, többeket súlyosan megsebesített, majd a helyszínre érkező rendőrökre is rátámadt, ők azonban lelőtték.

43 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pöpec
Ráadásul befogadtunk százezer ukrajnai menekültet is (balog)...Érik a hazai terrorizmus miattuk is, már ha igaz pártunk és kormányunk érvelése? Ráadásul a németek muszlim rendőröket képeznek ki - mi meg roma rendőröket. Oszt lett belőle hazai terrorizmus? Mondjuk nagyobb veszélyt inkább farkas flórián oldaláról látok, bár ezt pártunk és kormányunk mint út szélén hagyást, nem ismeri el...
Summa summárum, a legnagyobb veszély ma pártunk és kormányunk, az aktív fideszmaffia, nem pedig a migránsok/menekültek.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
karma1
@eugen4402: Olof Palmet nagyon nagyon sajnalom, mert O egy csodalatos ember volt...Ezzel egyutt csak azert nem emlitettem meg, mert az O merenyloje is csak egy olyan idiota lehetett, mint aki John Lennont is lelotte... (A ficko allitolag a Zabhegyezot olvasta, mig vart Lennon feltunesere...)

Ja, es akkor egyaltalan nem erdekelt a politika, ezt csak a hirekbol hallottam, anno...(Na meg a TV-bol...:o)))
Yoda69
@Nil: Ez igy igaz. Terrorizmus volt a migracio elott is. Es ha lecseng a migracio, a terrorizmus nem fog megszunni.
A fideSS pitianer modon sajat nepszerusegenek novelesere alkalmazza, hogy osszemossa a migraciot a terrorizmussal. Ellensegkepet kreal a menekultekbol. Es sajnos erre nagyon sok a vevo nalunk is es szerte a vilagban.
Nem szabad elmenni szavazni a kvotarol. Ezzel lehet megszivatni orbanekat.
Nil
@Yoda69: a szivatás az, ha elmész és a kvótára szavazol

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.