Komoly problémává duzzadt a munkaerőhiány a Tesco áruházlánc gyáli országos frissáru-elosztó központjában - írta a Magyar Idők. A lap szombati száma szerint akadályokba ütközik a megrendelt termékek kiszállítása az üzletekbe. Alapvető árucikkekből napokig tartó készlethiány, szűkített kínálat, országszerte akadozó áruházi kiszolgálás vált jellemzővé a Tesco-üzletekben, ezt számos városban, illetve Budapesten is érzékelik a vásárlók - állította a Magyar Idők. A lap szerint a Gyálon működő központi elosztó raktárban nemrég többen felmondtak, a munkaerőhiány miatt naponta ütközik problémákba az üzletlánc ellátása. A nyár végén néhány egységben úgy dönthetnek, korlátozzák a nyitvatartást, illetve egyes kevésbé fogyó termékcsoportokat kivonhatnak a kínálatból. Több budapesti, illetve például a kanizsai, a hódmezővásárhelyi, a győri, a dunakeszi, a várpalotai, illetve a szegedi áruházakból jelezték, hogy nem kapnak időben árut, akadozik a raktárak feltöltése. Emiatt egyre...

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: emerencia
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

23 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Csizmás Kond
@1magyar: Persze hogy az, de ott csak a minimálist adják akkor is...pl. 100-ra még kapsz némi aprót de a minimál emeléssel nő a miniszterek fizuja is...és ott keletkeznek nagy kiadások nem a teckós vagy cébéás eladóknál.
1magyar
@Csizmás Kond: Mert azoknak a minimálbérhez van viszonyítva a fizetésük?
Csizmás Kond
@emerencia: volt már példa az adókedvezményekre...visszhangja is nagy voly, vagyis az sem jött be. Amúgy ez nyugaton is így van, ott is az innen kimenő minimált kap..és hogy az nagyobb mint a hazai?..a kiadások is nagyobbak, és ha nem a saját hasán, kényelmén és egybeken spórolna nem érné meg kimenni.
Csizmás Kond
@1magyar: nem, de ha emelkedik ők automatikusan annyival többet kapnak.
emerencia
@Csizmás Kond: Megéri mert itthon még a hasán és a kényelmén való spórolással sem él meg.
Csizmás Kond
@emerencia: ...vn akinek meg és van akinek nem...én is próbáltam tehát tudom.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.