Orbán Viktor a Bálványosi Nyári Szabadegyetem és Diáktábor (Tusványos) keretében szombaton tartott előadásában kijelentette, maga sem tudta volna Donald Trump amerikai republikánus elnökjelöltnél jobban megfogalmazni, hogy milyen lépések szükségesek a terrorizmus leküzdésére.

Trumpnak az Egyesült Államokra vonatkozó javaslatával összhangban kijelentette: Európában a nemzeti titkosszolgálatokat és ezek együttműködését a világ legjobb teljesítményű titkosszolgálati rendszerévé kell tenni, és le kell állítani a "demokráciaexportot".

"Ha továbbra is a stabilitás helyett a demokráciaépítést helyezzük előtérbe, olyan térségekben, ahol ennek sikere rendkívül kétséges, akkor nem demokráciát fogunk építeni, hanem instabilitást fogunk okozni" – hangoztatta.

Hozzátette: Törökországgal szemben is Magyarország legerősebb elvárása a stabilitás. "Ha Törökország is instabillá válik, akkor abból a térségből az EU-ra minden kontroll nélkül rázuhan sok tízmillió ember" – fogalmazott a miniszterelnök.

25 hozzászólásarrow_drop_down_circle

justhpeter
Nyugi. Orbán délelőtt beszélt, az egyre emelkedő hőmérsékletben. Ebben a betegségben szenvedő ember számára ez az időjárás maga a borzalom, érthető tehát, hogy Orbán sem volt képes (agy)kontroll alatt tartani a beszédét. Ráadásul már okafogyott is volt a duma, mert jelentem a szabad letelepedési kötvény vásárlási akciónkkal már valamennyi valamire való titkosszolgálat bevásárolta magát hozzánk. Így mi is és az Unió is maximális biztonságban van.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
human
@F_Viktor: "A" terv, hogy az EU országainak politikai összetétele Orbánnak kedvezően alkaul és a rend oltárán feláldozható lesz a demokrácia. A rendbe neki az is belefér, hogy kizárólag a hűbéresei lesznek kulcs pozícióban és ők alkotják a milliárdos úri réteget. Ha ez nem jönne össze, ott a "B" terv. Kilép az EU-ból és Putyin csatlósa lesz. Bár az évente érkező százmilliárdos támogatások megszűnnek, de Putyin garantálni fogja Orbán és hűbéreseinek hatalmát a már bevált módszereivel.
Én legalábbis így látom a dolgok alakulását az elmúlt 6 év alapján.
F_Viktor
@human: Az "A" tervre kicsi az eshetőség, marad a "B" terv.
Hasonlóan látjuk.
wagabund
aki idejében Trump mögé áll jó szorosan, az talán remélhet valamit ...Orbán vett egy nagy levegőt, és megpróbálta...
...de...várjunk egy cseppet...még ott van Clintonné naccsasszony, meglátjuk neki(róla) mit mond Orbán...(egy jutalomfalat reményében)
eugen4402
Szép is lenne..! Istenkém, egy óriási titkosszolgálattal mindenki jól járna!
A múlt század közepe óta azt hallom, hogy a mennyiségi szemléletet felejtsük el, mert minél nagyobb egy szervezet, annál tehetetlenebb. Az a hülye CIA elég óriási, tudtak is a WTC tornyok ellen készülő akcióról, de a sok állomás egyikén elakadt az információ. A megelőzés lenne a megoldás, de arra eddig kevés országnak volt (van) anyagi fedezete.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.