A Századvég stratégiai igazgatója szerint Orbán Viktor miniszterelnök tusványosi "gondolkodós" beszédével és politikájával olyan új irányvonalat keres, ami egyben tartja az uniót.

Az MTI-nek szombaton nyilatkozva G. Fodor Gábor azt mondta, a miniszterelnök beszédének legfontosabb üzenete, hogy az európai politikai vezetők megbuktak, cselekvésképtelenek, nem tudják a célokat és ehhez nem tudnak eszközöket rendelni.

Ezzel szemben a magyar politika tudja, hogy mit akar, ahhoz milyen eszközöket akar használni, ezért biztos pontnak számít a bizonytalan világban. Hozzátette: ez a politikai stabilitás a legfontosabb, emiatt is lehet Közép-Európa stabil. Ahhoz, hogy ez így is maradjon, szükség van az októberi kvótareferendumra – vélekedett a politológus.

A stratégiai igazgató szerint a brüsszeli politika így nem mehet tovább, ezzel rés nyílik a változások felé, most lehet változtatni az irányokon. Ennek a folyamatnak a része Orbán Viktor útkeresése, amely olyan vonalat keres, amely egyben tartja az uniót – mondta.

Donald Trump republikánus elnökjelölt támogatásával kapcsolatban G. Fodor Gábor azt mondta, nem az a kérdés, hogy miben lehet vele egyetérteni, hanem az, hogy mit jelenít meg. Ő képes szembe menni a politikai korrektséggel és megkérdőjelezhetetlennek hitt dogmákkal. Hozzátette: csak "körön kívüli" politikusokkal lehet a becsontosodott európai elitet feltörni.

30 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
Ajjaj megszólalt megint a ,,kotonszökevény,,)))))))))))))))))
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Macskaszem
A kis G élteti a nagy G-t. Hát ez szép.
qrfly
ez a fószer rinocéroszbőrrel az arcán született...AZ EGYETLEN ELLENSZER ELLENE : A TELJES AGYONHALLGATÁS!!!
egyvandor
Az ilyen senkiháziak ebből élnek.
Ha véletlenül a másik oldalra sodródott volna, ami tehetség híján természetes lenne. Gorbán rendszere amit dicsér és amiből az átlagnál százszor jobban él, naponta zaklatná valamelyik közterület jogtalan használatáért.
alterego56
"Orbán Viktor útkeresése, amely olyan vonalat keres, amely egyben tartja az uniót"
Ettől félek én is :)
Jozefina
Ilyen gnómmal riogatják a gyerekeket!!! Gusztustalan egy féreg!!!
kukac50
Ez a szopós szájú féreg tűnjön el a közéletből

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.