Az amerikai cég felfüggeszti budapesti szolgáltatását, de a piaci résre többen is rárepülnének. Körbenéztünk, hogy kik vehetik át az Uber helyét.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Szókrakész
"Élet az Uber után: jönnek az utódok"

Terhes volt az Uber?
sentinel216
Majd Mészáros & Mészáros ezt is megoldja. Nehogy már orbán G kimaradjon ebből a mutyiból. A samesz elintézi, hogy hoci - nesze módszerrel, az ő zsebébe folydogáljon a lóvé.
Pálinkafőző Rézüst
Minden alkalommal adtak e-számlát. Sokkal többet adóztak, mint a számlát nem adó, viteldíjórát "ugrató" sárga hiénák...
@sentinel216: igen, szinte biztos,hogy így lesz. Lásd Casinók, játékgépek...és a többi. Rablóhorda...
kkalman
Ezek az utódok, ahogy olvasom a cikkben, elveszítik a legnagyobb vonzerőt, az olcsóságot, ami az Uber jellemzője volt. Ugyanazzal a fix tarifával dolgoznak, mint a sárga taxik.
RonaGyuri
ln erről ma reggel ezt írtam:

Jogos kérdés

Még kisem hűlt az Uber helye, itt a Taxify

„Megérkezett a bejelentés: augusztus elejétől indul a magyar fővárosban a Taxify.” – hangzik a tegnapi nap híre, hozzátéve „A három éve Észtországból indult vállalkozás nem kezdő a maga területén: tavaly hárommilliónál is több fuvart bonyolított, befektetői között pedig megtalálható például a Skype is. Budapestre a cég ígérete szerint úgy érkeznek, hogy miközben betartják az úgynevezett taxisrendeletet, technológiában és életérzésben hozzák majd mindazt, amit az Uberben szerettek a felhasználók.”.
Hogy is volt az Uber-el, mi volt a legnagyobb gond velük: „az Ubernek nem hogy állami-kormányzati hátszele nincs, de egyenesen ellenszélben működik. Működött. … a magyar kormányközeli szereplők nem tudták elérni, hogy ők is részesedjenek az amerikai cég sikeréből, ezért inkább megfojtják”. Vajh az új „orvosolja” a gondot??? =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.