Július végén először jelenik meg magyarul egy könyv, ami sok szempontból megelőlegezte a jövőt. Oriana Fallaci olasz újságíró 2003-ban adta ki Az értelem ereje című művét, amelyben könyörtelenül szembesíti a valósággal az áldemokratikus európai intézményeket, az ENSZ-t és annak különböző szervezeteit, amelyeket a szabadság eltipróinak nevez. Éles szavakkal bírálja azt a képmutatást is, amely orwelli módon egyenlőkre és még egyenlőbbekre osztja a kisebbségeket és magát a többséget is. A Hetek közölt részleteket a könyvből.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Oriana Fallacci valoban egy nagy formatumu, amde kommunista es egyben vallasos, szoval elegge erdekes szemelyiseg volt.
De ilyen alapon megvalosult Orson Welles 1984-e is, raadasul annyira elethuen, hogy ihaj,...
50 millio muzulman 10 %-a az EU-nak (500 millio lakos), es az EU nem fedi le egesz Europat, tehat szazalekosan meg kisebbek...
A muzulmanok mindig is eltek Europaban, aki ezt tagadja, az nemn ismeri elegge az o hatasukat, tortenelmuket.
Miben kulonbozik akkor most orban kormanya egy muszlim kormanyzastol?
A noket egy ketlabonjaro anyamehnek, szulogepnek tekintik, ugy altalaban is kuss nekik, mar utaljuk az osszes nem feherboru, kekszemu, gazdag embert (mert min. ez a 3 kriterium kell most ahhoz, hogy valamilyen szinten igazolhato legyen a jogos magyarorszagi tartozkodasod.
A kopcos focibuzzancs allandoan harcolni, megosztani es felelemben tartani akar, - ez is egyezik a muszlimok akarataval.
Akkor most mi ujat mondott Oriana?
lampa laz
Ez az írás kihozta belőlem a rejtett indiánt, mert csak így tudok rá reagálni, UFF!!!
karma1
Ja, es akkor huzzuk elo Nostradamust, obudai Csodajuliskat ("Nagy szerencse fogja erni, fiatalur!"), es en is megjosolhatom, hogy peldaul 10 ev mulva 72 eves leszek, es kurvara fog fajni a jobb bokam, es tobb osz hajszalam lesz, mint most...
Bringás
Egy makákó is tud könyvet írni, csak értelem nincs benne!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.