Akik látják, hogy a rothadt alma elkezd más almákat is megrohasztani, és ezt hagyják, azok, bizony, felelősek. És ez akkor is igaz, ha az Európai Unió eszköztelennek mutatja magát a rohadt alma kosárból kivételéhez. Kidobhatná a magyar választópolgárok többsége is, ehhez azonban néhány feltétel valóban hiányzik. Ha az Unió hagyja, hogy Orbán gyalázza az Uniót, miközben hatalmát az onnan kapott, és jelentős arányban ellopott pénzből finanszírozza, akkor az Unió maga is felelős, sőt, bűnrészes lesz az Unió gyengítésében, Magyarország tönkretételében, Közép-Európa putyinizálódásában. Hogy az Unió hogyan védhetné meg önmagát és a magyarokat a rohadt és fertőző almától, arra lennének javaslataink. Az ára súlyos lenne, de az Unió, és Magyarország is többet érdemel annál, mint hogy egy hatalommániás tolvaj amortizálja mindazt, amire az egész rendszerváltás létrejött: a szabadságot, a demokráciát és a jólét esélyét. Könnyű onnan mutogatni, hogy Orbánt a magyarok választották meg kétszer is...

Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Szókrakész
" Az ára súlyos lenne, de az Unió, és Magyarország is többet érdemel annál, mint hogy egy hatalommániás tolvaj amortizálja mindazt, amire az egész rendszerváltás létrejött: a szabadságot, a demokráciát és a jólét esélyét."

Az okozati résznek, a létrehozás célja(VALÓS CÉLJA) című résznek fussanak neki még egyszer.
bencemacska
Úgy látszik jellemző ránk, hogy mástól várjuk a segítséget. Nekünk mindig kell egy "nagy testvér"?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.