Tusványoson, egyik legfideszesebb fesztiválon kérdezgette az Index a fiatalokat arról, hogy:

Mi az az érték, amit a mai fiatalok látnak a Fideszben.

Volt, aki a miniszterelnök tökösségét, karakánságát méltatta ("nem egy papírfaszú"), akadt olyan is, aki a kettős állampolgárságért érez örök hálát.

Finom bírálatok is érkeztek a holdudvarban lézengő vállalhatatlan figurák miatt, illetve azért is, mert úgy érzik, az öregséggel együtt járó makacsság és elszigetelődés nem szolgálja a jövő épülését.

28 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Tódor
A tökösségről annyit, az utcára nem mer az ávh nélkül menni évek óta, tüntetni a környékére sem lehet menni. Pont annyira tökös mint egy medúza és meztelen csiga keveréke. És pont annyira gerinces.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Veleda
Azt szeretik a Fideszben, hogy apuka pénzén eljátszhatják az ifjú gerófot, aki éppen házasodna, és jómódú lányt keresne magának. Dolce vita, fanta, buli, meg hanta.
micfild
@Hellcat: Ez egy jó meglátás.. kifejezetten kitermelödött az a fiatal korosztály akiről irtál.
qxy
Gondolom meg kérdeztek ötven néhány fiatalt és a két három olyan ami, " "na,? na? ez azért dicsér minket" " La adjuk. Mert hogy Ki is rendezte? Vagyis 1 értelmű hogy riport is olyan lehet ami nekünk jó nem??? Élnének Magyarországon. de sajnos Tusványos messze van és nem ér oda az igaz szó csak a Fidesz
radikalisdemokratak
@köhögő bolha: a kép, amit küldtél jó,
.
DE
.
nem pontos rajta a szöveg.
helyesen így szól:
.
orbán EGY GECIGÁNY!
Tódor
@Mirabilis: Megmondom neked: Egy strigula a vezérgecinek, azután idejöhet, erőszakolni rabolni, gyilkolni. Tessék már megnézni az utóbbi évek statisztikáit, kik követték el ez előbb leírt bűncsekekményeket az elmúlt 5 évben. NA UGYE...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.