Az LMP frissen megválasztott társelnöke, Hadházy Ákos interjút adott a hvg.hu-nak, amelyben a lehetséges koalíciós forgatókönyvekről is kérdezték.

Hadházy kitérő választ adott arra kérdésre, hogy ha csak a Jobbikkal lehetne leváltani a Fideszt, akkor szövetkeznének-e velük:

Nem fogok azokra a kérdésekre válaszolni, hogy mi a véleményem egyik vagy másik pártról. Nem is értem, hogy két évvel a választások előtt hogy lehet az ellenzék fő témája, hogy ki kivel fog összeállni, ki kivel miért nem.

A Fidesz-LMP koalíció víziójával kapcsolatban viszont határozott álláspontot képvisel:

HVG: A Fidesszel kizárt a koalíció?

Hadházy: Amíg én elnök vagyok, tutifix. Nem is értem, ez hogy merült fel.

Az LMP-társelnök a baloldali pártokkal kapcsolatban nem elutasító, mint fogalmaz, 

ezeken akkor kell gondolkodni, mikor látjuk a választási eredményt, és azt, hogy milyen emberekre kell igent vagy nemet mondani.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Yoda69
Amikor a valasztasi eredmenyeket latjuk, akkor mar keso elgondolkodni, hogy melyik baloldali partokkal kell osszefogni, ugyanis csak 1 fordulo lesz.
Ha le akarjak valtani a fideSSt, es alattomban nem koalicion gondolkodnak, akkor tessenek lulni Tobiasekkal es Gyurcsanyekkal, es kidolgozni a fideSS levaltasanak tervet. De ha lehet akkor ne az utolso 24 oraban.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
egyvandor
Nem érti. Nem képes felmérni kik irányvonalával képesek közösen fellépni, vagy hatalmi lehetőségek nem tiszták. Vagy nem tudni szükség van-e arra a szellőre ami az utolsó pillanatban befújta az ablakon az ajánlószelvényeket? Lehetne Más a Politika?
batukán
Most egy kicsit Gazsisra veszem a figurát...hát folyjon ki a szemed ha mégsem így lesz, ahogy most mondtad... :-)
papa.49
Lassan beérik hogy a ,,tévelygő fiúk,, visszatérnek az eredethez, a rosszabbik, meg lmp...
batukán
@papa.49: Egy nudlipárt, mely pucú akar lenni, hogy majd a végén a fityisszel együtt nagyf@szkodhasson velünk szemben...
moareka
Hatalmasat csalódtam, főleg a Dettikében, hiába magyarázkodik at ATV-ben, meg mindenhol, hogy nemzeti parlament, meg rábízzák a választókra, hogy elmennek-e szavazni stb, stb. akkor is kimondta, hogy ha a szavazók elmennek, nemmel szavazzanak. Na már most ez egyenlő a fityisz szekértolásával...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.