Nem jött elég pénz, ezért tovább lazították a kritériumokat. Most már gyakorlatilag elég odaadni a zsák pénzt, és már meg is van a schengeni engedély. Július 1-től eltörölte a kormány a letelepedési kötvények szabályozásából azt a korábbi kitételt, miszerint a kötvényt jegyző külföldiek először csak tartózkodási engedélyt kapnak, és csak fél év tartózkodás után kapják meg a letelepedési engedélyt – vette észre a Magyar Nemzet. Az erről szóló kormányrendelet még május 20-án jelent meg, de a jelek szerint akkor nem vette észre a sajtó. A rendelet egyébként visszamenőleges hatályú.

Forrás: 444.hu
Feltöltő: human
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

human
Na fidesz szavazók! Hát ennyit ér Orbánnak a magyarság? Hol itt a mélymagyar nemzeti öntudat? Elég skizofrén az Orbánotok.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
1magyar
@human: Gondolom erre azt válaszolják, hogy ezek nem élnek velünk. De én a külföldi tulajdont sem szeretem, mert az is kiszolgáltatottság. Olyan mint a bankhitel.
eugen4402
"Akar-e Ön egy országban lakni olyan idegenekkel, akik a belépődíjat lefizették a Fidesz asztalánál?" (javított kérdés a népszavazási felhíváson).
Levendula
Mindegyik uniós országban van letelepedési kötvény?
human
@1magyar: Pedig ideális esetben a bankhitel jó és munkát teremt. Ezért is találták ki sok száz évvel ezelőtt.
human
@Nil: Ja. Persze itt is lehet élni és visszaélni a lehetősséggel. Olvastam is egy érdekes történetet. A számokra már nem emlékszem, csak a technikát kell figyelni.
Aladár felvett 50 millió forint kölcsönt X banktól, de egy forintot nem fizetett vissza belőle. Erre a bank az adósságát eladta Béla behajtócégének 30 millióért. Béla behajtotta a 30 milliót Aladáron. Csak közben kiderült, hogy Aladár és Béla nagy haverok és valószínűleg a fennmaradó 20 millión szépen osztoztak. Ha jól emlékszem X bank vagy egy alkalmazottja is valamilyen szinten belekeveredett az ügybe, de erre sem emlékszem pontosan.
Érdekes lenne kideríteni, hogy hány olyan ügy lehet, ahol ezzel a technikával jutnak pénzhez egyesek. Persze ehhez hajlandóság is kellene az illetékes szervek részéről.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.