Az Igazságügyi Minisztériumtól kapott tájékoztatása szerint a szeptemberben, a parlamenti ülésszak megkezdése után lesz ötpárti egyeztetés a gyülekezési törvényről.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Sziszifusz
Egy-két alkalommal történt már egyeztetés (pl. pedagógusokkal ), ami abból állt, hogy a kormány részéről ismertették terveiket, ezután a másik fél álláspontját semmibe véve, végrehajtották azt amit eredetileg akartak.
Várható, hogy ebben a kérdésben is csak egy színjátékról lesz szó. Ötpárti egyeztetést imitálva elfogadnak egy olyan törvényt ami csak a saját érdekeiket szolgálja. Az ellenzéki pártok akár ott lennének az egyeztetésen, akár nem. A gyülekezési törvény szigorítása előre sejthető.
A 2018-as választások előtti demonstrációk, csak rombolhatnák azt a képet amit a kormány saját maga tevékenységéről lefestett. Ezt kívánják megakadályozni.
Perwool
Ötpárti egyeztetés?Ami az ország jelenlegi ügyvitelét illeti..Orbán eldönti Kövérrel Lázárral, és az ott tébláboló ​ ​M​atolcsyval...hogyan tovább...
Dísznek vannak ugyan pártok, de csak azért, hogy az EU felé a bonsai szarka tudja mutatni, itt demokrácia van.
Orbán megmondja a "tutit", aztán az ellenzék vagy tapsol hozzá, vagy hazaáruló ...
bakegya
@Sziszifusz: @Perwool: A HUST FELZABÁLA A TEKNŐS ÉS PEREPUTTYA,A LEGYEK PEDIG TERJESZTHETIK A KÓR!!!-ha nem teszik,akkor azok is le vannak csapva.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.