A Központi Nyomozó Főügyészség hétfőn ugyan meghozta döntését arról, indít-e nyomozást hivatali vesztegetés gyanúja miatt abban az ügyben, amely kapcsán várhatóan Rogán Antal miniszter érintettségét kellene vizsgálniuk, egyelőre nem közölték, hogy határoztak – írja a Magyar Nemzet.

A hatóságoknak először ugyanis a feljelentőt kell tájékoztatniuk, s csak azután hozhatják nyilvánosságra döntésüket. Az ügyészséghez a Párbeszéd Magyarországért és a fideszes Tényi István fordult, miután a Prisztás-gyilkosság felbujtójaként jogerősen elítélt Portik Tamás azt állította a bíróságon, hogy tízmillió forintnak megfelelő eurót adott át Pápa Marianne nevében Rogán Antalnak. 

A döntésén sok múlik; ha elrendelték a nyomozást, akkor kezdeményezhetik Rogán Antal mentelmi jogának felfüggesztését is.

65 hozzászólásarrow_drop_down_circle

vukkocska
Ez is a színjáték része. Majd a Parlament sajnos nem fogja feloldani a mentelmi jogát. Ezt most borítékolom.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
karma1
@Tódor: Jot nevettem ezen... Neked orom volt a "letrehozasa",... ok meg...:o)))
Jozefina
Ez a tetű azért hagyta ott a polgármesterséget, hogy a még tetűbb orbán megvédje és a képviselői mentesség mögé sunyin, gyáván megbújva ne lehessen felelősségre vonni!!! Csak arra nem számít a kis lüke, hogy egyszercsak nem lesz képviselő!!!
Desischado
@karma1: Drágám, egy virtuális ölelést küldök, sok szeretettel ezért a kommentedért. Minden sorod igaz! Erre gondoltam én is!
kukac50
Ha Tasnádit elítélték egy bűnöző szava alapján akkor Tasnádi vallomása alapján vizsgálják Rogánt is ,vagy engedjék szabadon Tasnádit is! Egyenlő törvény legyen, mindenkire egyformán vonatkozzon.
Yoda69
@Szókrakész: En meg nem olvastalak kopkodni a fideSSt. Roffeneteid 90% fideSS tamogato ellenzek kopkodo.
A maradek 10%-rol jobb nem is beszelni.
Szókrakész
@Yoda69: Tévedsz!

Én mindet "köpködöm".

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.