A Szentendrei Rendőrkapitányság garázdaság vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást F. Zoltán 23 éves pomázi lakos ellen. A férfi 2016. július 22-én 19 óra 45 perc körül megjelent a tőle külön élő feleségének pomázi lakásán, ahol veszekedni kezdett az asszonnyal. A nő többször felszólította, hogy hagyja el a lakást, de a férfi ennek nem tett eleget. Meglökte a feleségét, aki a kerítésnek esett. A hangos szóváltásra kijöttek a szomszédok és egyikük a nő védelmére kelt. F. Zoltán a 23 éves férfit ököllel többször megütötte. Garázdaság vétség... Mikor lesz már családon belüli erőszak bűncselekmény tétel?

Forrás: piliscentrum.hu
Feltöltő: georgejr
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nezelodo
"Mikor lesz már családon belüli erőszak bűncselekmény tétel?" Ha majd a mi példaadó vezetőink is leszoknak az asszony vak komondoron való átbucskáztatásról.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.