Magyarországra látogatott Christian Kern osztrák kancellár, aki az Orbán Viktor miniszterelnökkel folytatott megbeszéléseket követően közös sajtótájékoztatót tartott a magyar kormányfővel.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

20 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Es akkor orban viktor megfordult, es hirtelen azt vette eszre, hogy mar szembe is jon sajatmagaval...

Igy csinaljunk konnyen, gyorsan s@gget a szankbol, jo sz@rosat...
Magas penztamogatasert egyetlen egy migranst sem veszunk at Nemetorszagbol az 1294 fo kozul (akik mar szinten regisztraltak, ellenorzott szemelyek), viszont Kern-nek lefekszunk, es atveszunk regisztralt migransokat.
De azert meg a kvotaszavazasra - biztos ami biztos alapon - csinalunk egy 10 milliardos nepszavazast...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
varrólány
@karma1: 14:38 No hallod ti is egymást támogatjátok, nekem messze nincs annyi szavazatom!.-))
Csizmás Kond
Amúgy ez az egész sétáltatás csak világi szemfényvesztés...ha visszavinnék a saját háza elé akkor is volna aki onnan is újból megpróbálná.
Ezt írja a hűje uniós szabályzat és ezt kell játszani...ennyi ennek a lényege.
karma1
@varrólány: Szerencsere a humorod is tokeletes!...:o))))) Majd kitalal valamit orban, csak az eljaras nem tetszik... Hulyenek nezi a sajat nepet... Pont ugy viselkedik, mint egy 5 eves gyerek, aki azt hiszi, hogy errol a lepeserol nem fognak itelkezni az emberek. Miert csinal akkor egy eroltetett, sehova se vezeto nepszavazast a betelepitesrol, ha kozben o hiv ide osztrak minisztert, es megigeri neki, hogy atveszi az itt regisztraltakat?
Ne haragudj, de a Balkanra valo szallitast szepsegtapasznak hasznalja, ezzel probalja vakitani az embereket, hogy o csak "atszallit" az orszagon... Hat nem teheti meg... Senki nem fogja atvenni a mi regisztralt kvotankat, ezt el ne hidd mar...Mi is visszadobtuk a szerbeknek, akik ott regisztraltak. Ilyen ez a vilag,...:o)))
varrólány
@karma1: Legalàbb valamiben legyek tökéletes!:))
Régebben is írtam én sem hiszem hogy a népe sorsa a szívén lenne mert akkor nem lopnànak annyit nem lennének sanyargató törvények. De aki utàna jön az se lesz különb mert mind a sajàt zsebére ügyködik ha még lesz mit ellopkodni.
Ebből az egész betelepítéses jàtszmàból minden vezető jól akar kijönni gyanítom egész màst beszélnek egymás közt és mást mondanak a sajtónak. És persze egész màst tesznek vagy épp semmit. Jó példa erre az EU is ahol szinte hetente összegyűltek parolàztak beszélgettek.
bencemacska
Szerintem nem olvastátok el figyelmesen a cikket, vagy nem hallottátok meg a lényeget.
Nem a tavalyi "népvándorlás" során bejött menekültekről van szó,hanem az egy évvel korábban M.o-n keresztül Ausztriába és Németországba vándorolt koszovói albánokról.

Miután az osztrákok és németek már kiválogatták közülük az integrálhatókat ( és arra méltókat!), és vége van a balkáni háborúnak, minden jog szerint visszaküldhetők! És nem is tiltakozhatnak ellene!!! Egyszerűen átlökdösik őket a szerb határon!!!
A Közel-keletről érkezetteket - Orbán szerint - Görögországnak kellene vissza vennie, mert ott léptek be Európa schengeni határán belülre!!! OV-nek - szerinte- semmi köze hozzájuk!
Peller Anikó
"minden olyan migráns, aki nálunk lépett be az unió területére, azt visszavesszük Ausztriától,"

Aki nem nálunk lépett be azt meg nem vesszük vissza.

Valóban, az albánok és szerbek nem mentek el görögországba, hogy ott lépjenek be a Eurozónába, ők nálunk léptek be. Ezeket visszavesszük és transzportáljuk haza.

Az arabs telivér retkekeceket meg nem vesszük vissza, mert ezek nem nálunk léptek az Eurozóna területére (legalábbis először). Ők a mekkent vendégei és természetesen tolja fel magának mindet.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.