Az osztrák kancellárral tartott közös sajtótájékoztatóján főleg a migrációról volt szó, majd jött az utolsó kérdés, Trumpról.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Én részben errő, ezt írtam:

Hát lehet, hogy volt benne valami a mondás keletkezése idején,

de mára ennek már nyoma sincs; mármint-hogy a politikus is ember lenne

Ahogy egy másik mondás tartja: honnan lehet tudni, hogy egy politikus hazudik (vagy bárki más rokon-értelmű szóval helyettesítheti)? Hát mozog a szája! Szóval nincs abban semmi meglepő, ha egy politikus mondókájának igen csekély az igazságtartalma. Már azt is megtapasztalhattuk, hogy vannak/voltak politikusok, akiket a sors jó retorikai képességekkel áldott (meggyőződésem, hogy mi, akik ezt csak tanultuk ezt nem tudjuk) meg a sors (vagy kinek-kinek ízlése szerint) ezt (mármint a gátlástalan hazudozást) már-már művészi szintre fejlesztették. Őfenesége alapvetően ebbe a kategóriába tartozott, de egy-egy mondatával megcsillogtatta elképesztő arroganciáját is.
Néhány éve ártunk és qurmányunk ebben is egy új minőséget hozott össze. Sorjáztak a show-vivők, majd megjelent az egyébként egy értelmes mondatot is nehezen kinyögdécselő Matolcsy az ő idétlen bornírtságával. Majd derült égből gumibotként érkezett a derék Rezsi-Szilárd, aki elképesztő szintre emelte a sötéten buta emberek szóhasmenése kategóriáját. A dolog akkor vált igazán gyanússá, mikor dolga végeztével a mór nem mehetett, sőt alelnökké avanzsált. S most eljővel a posványosi banzáj. és a mi jó Szilárdunk már pontszerző helyen sincs. Szó sincs arról, hogy – mint régen – Őfenesége egy-egy meghökkentő baromsággal tette színesebbé a híveknek celebabrált ige-hirdetését. Már nem kinyilatkozik, hanem magyaráz, sőt tanít. Hogy sem a kiindulópont, sem az axiómák, sem a logika nem tartalmaz kimutatható mértékben racionális elemeket sem, az igazából nem látszik zavarni sem őt, sem a hallgatóságát. Nagyon úgy látszik a lakáj-médiáját sem, ezerrel szajkózzák a mondatait, sőt attól sem riadnak vissza, hogy újra és újra bejátsszák eredetiben.
S még ennél is van lentebb; tegnap este a decens docens Kósa humor-herold Orbánt majmolva „érvelt” a közTV-ben.

De...
Hellcat
Kilöttyen a szar azért néha belőle is.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.