Egy Donald Trump amerikai republikánus elnökjelölt támogatását firtató kérdésre válaszolt Orbán Viktor a keddi Christian Kern osztrák kancellárral tartott közös sajtótájékoztatón.

Azt mondta, "a demokraták külpolitikája Európának rossz, Magyarországnak halálos. Ezzel szemben a republikánusok és Trump elnökjelölt úr által meghirdetett migrációs és külpolitika Európának jó, Magyarországnak az életet jelenti". Kifejtette: az egyik politika támogatja a migrációt, a másik ellenzi, az egyik a külpolitikában a demokráciaépítést tekinti fontosnak, a másik ellenzi.

Magyarország ellenzi a demokráciaexportot és a migrációt, ez világossá teszi, mi Magyarország érdeke, anélkül, hogy be akarna avatkozni abba a kérdésbe, ki lesz az Egyesült Államok elnöke, mert ez kizárólag az amerikaiakra tartozik – szögezte le.

42 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Perwool
"Orbán nem akar beleszólni az amerikai elnökválasztásba"
Há' bakker én hülye meg azt hittem hogy vihar van, pedig csak a jenkik tüdejéből fölszabadult megkönnyebbült sóhaj hajtotta derékba a 100 éves tölgyfát.

"hogy be akarna avatkozni abba a kérdésbe, ki lesz az Egyesült Államok elnöke, mert ez kizárólag az amerikaiakra tartozik – szögezte le."

nekem is ez a véleményem csak behelyettesítve... a románoknak nem kellene beleavatkozni abba, hogy Magyarországon ki legyen a miniszterelnök...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Jozefina
Csak belepofázni akar??!! Rossz idők várnak rá!!! A két csajszi a lábaközé fogja szorítani és ott fog kinyúlni!!?? (Clinton és Merkel kinyúvasztja)
kkalman
@Jozefina: tegnap, 10:20 Ebből a kinyuvasztásból nem lehetne egy kis előleget látni?
karma1
@kkalman: Hogy Neked mindig a szorakozason jar az eszed?!...:o)))))
kkalman
@karma1: július 29., 13:31 Ha állandóan dühöngök se lesz jobb semmi. Akkor inkább szórakozok, szórakoztatom magam a sok idióta fidiótán.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.