Hetek óta zárva tart a Halászbástya közelében található Mátyás Király Játszópark. Az alig egy éve átadott, 40 millió forintból létrehozott játszótér több balesetveszélyes játszóeszközt is tartalmaz – írja a NOL.hu.

Tavaly még úgy nézett ki, hogy a vár tövében létrehozott Mátyás Király Játszópark egy olyan színfoltja lehet a Várnegyednek, amelyet nem csak a helyiek, de a turisták is szívesen használatba vesznek majd. Alig egy év alatt azonban kiderült, hogy hét játékból hat balesetveszélyes.

Az önkormányzatot egészen addig nem izgatta gyerekek biztonsága, míg a szülők nem készítettek saját zsebből szakértői jelentést a játszótérről. Így derült ki, hogy csak a homokozóval nincs gond, a többi játékkal azonban igen. Az önkormányzat a szakértői véleményeket látva záratta be pár hete a játszóteret, azóta azonban nem történt vele semmi.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

solidedge
A játszóteret át kell nevezni Kalandparkká és minden rendben.
solidedge
A játszóteret át kell nevezni Kalandparkká és minden rendben.
human
40 millióból ??? Úgy tudom, hogy már az EU is vizsgálódik az Európában nem látott drágaságú játszótereink ügyében. Mondjuk az igaz, hogy a fidesz már a parlamentben is felvállalta, hogy direkt túláraznak. Ez eddig is lopás, de hogy még balesetveszélyes, használhatatlan szemétdombot is hagynak maguk után az már végképp felháborító.
Yoda69
Na, ezt is fizethetik ujra az adofizetok.
Desischado
Mit csodálkozik bárki is? A funkcióját betöltötte, ment a lé a haveri kör zsebébe!
vadnarancs
Nem tudom mit vártatok! 40 Millióból biztonságosat építeni és még legalább 20 milliót ellopni? Hol éltek ti?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.