Három százalékkal, 31 százalékra nőtt a Fidesz támogatottsága júniushoz képest a teljes felnőtt lakosság körében – derül ki a Nézőpont Intézet legfrissebb közvélemény-kutatásából, amelynek eredményét szerdán közölték.

A Jobbik júniushoz képest egy százalékpontot rontva 12 százalékon áll. A baloldali pártokat – MSZP, DK, Együtt, PM – összesen a megkérdezettek 17 százaléka támogatja.

A szocialisták támogatottsága júniushoz képest nőtt két százalékkal, jelenleg 10 százalék, ugyanakkor a DK támogatottsága ezzel azonos arányban csökkent, 5 százalék.

A Nézőpont Intézet közleménye szerint mindez az MSZP tisztújítása miatti egyszeri hatásnak is betudható, hiszen a baloldali pártok együttes támogatottsága nem változott.

Az LMP tábora 5 százalék, az Együtt és a PM pedig változatlanul 1-1 százalékon áll.

Ilyen támogatottsági adatok mellett a legvalószínűbb listás eredmény: Fidesz-KDNP 44, Jobbik 21, MSZP 12, DK 8, LMP 7, Együtt 2, PM 1 százalék.

"Mindez aligha független a bevándorlás és a terrorizmus közti egyre világosabb összefüggéstől, mely Orbán Viktor miniszterelnököt igazolja" – áll a Nézőpont Intézet közleményében.

A telefonos közvélemény-kutatás július 15-e és 17-e között készült 1000 ember megkérdezésével. A minta reprezentatív a 18 évesnél idősebb lakosságra nem, kor, régió, településtípus és iskolai végzettség szerint. A maximális mintavételi hiba 3,2 százalék.

33 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Perwool
A Fidesz abból él hogy 0-24-ig migránsokkal riogat, a norvégokkal, az EU-val, multikkal, Brüsszellel!...
Senki nem beszél a Quaestor-ról, MET-röl, Andy Vajnárol, földrablásról,devizásokról, egészségügyről, MAL zrt-ről, zéro elszámoltatásról, Rogánról, Mészárosról Tiborcról...stb..
Birkuc béget, migránsozik, tapsol...
Zabálják a kormánypropagandát kritikátlanul, anélkül, hogy csak egy pillanatig is utánagondolnának, hogy milyen szinten vannak kihasználva és hülyítve!
Orbán ráérzett, hogy a magyarnak kell bűnbak, mindegy ki az - Brüsszel-zsidók-cigányok-melegek-soros-migránsok-trianon - csak legyen valaki, akire az elcseszett életük miatt haragudhatnak," szabadság" harcolhatnak!Isszák minden szavat a lényeg a dakotaindián valamelyik testnyílásából jöjjön! Vakon hiszik: "nektek nem azért szar, mert ellopjuk a pénzeteket, hanem, mert Brüsszel, Gyurcsány, EU, Soros...!".
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kkalman
A fitymasz egyre népszerűbb? Hol, kinél? Lehet akármilyen statisztikát csinálni, hogy a fitymasz mennyire vezet a népszerűségben. A biztos eredményt majd csak 2018-ban tudjuk meg.
gru
Sajnálom, hogy nekem kell kimondani, de Kertész Ákosnak igaza van - ami minket illet.
Ami itt folyik...
És hogy ezt mi hagyjuk...
Csizmás Kond
@GeoCravker: Persze hogy nem a migráncs terrorizmusát véded csak azzal próbálod elbagatellizálni, hogy hasonlítgatsz és úgy sorolod be a többi mellé mintha helye volna ott vagy oda tartozna.
Hát nem és ha már a haeyieket említed azok egy sem tömeggyilkolt. Azok akik menekülnek pedig legyenek tűrelmesek és várják ki a sorukat ott ahová először érkeztek ne a világ másik felére akarjanak egyből elmenni és főleg ne úgy hogy letagadják a múltjukat. Az adjad uram de rögtön felfogás soha nem volt igaz. és miért lenne épp nekik az ? Előbb bizonyitsák be hogy nem terroristák és azután majd sokan elgondolkoznak azon hogy kellenek-e vagy nem.
pictor
..de csak mint műfa@ a kolostorban..

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.