Újabb „ingatlanfejlesztésbe” fogtak a déli határszakasz mentén szolgáló rendőrök. Csakúgy, mint néhány hónappal ezelőtt, most is saját zsebből, de leginkább kreativitásból próbálták megoldani, hogy elviselhetőbbé tegyék a mindennapos, sokszor több mint tizenöt órás szolgálatot – írja a Blikk.

Március végén derült ki, hogy a nyilatkozatoknak, amik a határon fellelhető normális körülményeket hangoztatták köze sincs a valósághoz és a rendőrök maguk eszkábáltak kunyhókat, hogy ne ázzanak el.

Májusban a rendőrség büszkén bejelentette, hogy a magyar–szerb közös határszakaszon 47 esőbeállót készítettek az illegális migrációs hullám ellen küzdő zsaruk és katonák számára. Mostanra kiderült, hogy ez édeskevés és újra felbukkantak a rendőrök és a katonák által eszkábált kalyibák, ahogy egyre esősebbre fordult az időjárás. A fotókból az is kiderült, hogy egyre komolyabb építményeket húznak fel a szolgálatot teljesítők.

Újra állnak a határon a rendőrkalyibák, elképesztő építményeket húztak fel

Az üggyel kapcsolatban a Blikk megkereste a rendőrséget, hogy készül­nek-e bármiféle egyéb, a szolgálatot megkönnyítő fejlesztésre a határon. Nemes egyszerűséggel annyit válaszoltak: „Igen!”

61 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Jozefina
Tetves mészáros miért nem épít szép komfortos faházakat a "hazát védő" honfitársainak??? Utána rühelke hasznosíthatná idegenforgalmi célokra!!!??
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
eszegfu
@nemjoezigy: Ha ez igy van, akkor nem akarom elhinni, hogy képtelenek valamilyen katonai sátrakat "előkeriteni"!? Most tul azon, hogy szinte szarrá áznak, még a következő szolgálatra sem tudnak száraz ruhába bujni... akár meg is betegedhetnek...Hát nem gondolom, hogy erre "szerződtek"!:(
nemjoezigy
Vannak szállásaik, de nem tudom elképzelni, hogy ott megfelelőek a feltételek a következő 12 óra járőrözés indításához.
Nil
Ezért kell a kötelezően besorozott közmunkás katona
namihami
Tiszta Makovetz-stílus, sőőőőttttt...
Ő talán még fénykorában se tudott volna ehhez felnőni. Néhány kertvégi budi felcsúti-villa, Pasa-park ehhez képest
papa.49
Ne feledjétek annak idején a Magyar Néphadseregnek hatalmas hadtáp háttere volt, jártam pár olyan raktárban ahol a cumókat őrizték, volt sátor dögivel, csak ' 90 UTÁN ELADTÁK az egészet vállalkozóknak, akik aztán kiárusították a felszereléseket, a gyakorló ruhát a surcit, a csajkát, az evőeszköz készletet, ( hű az király volt valóban), a kulacsot, a molinót, és persze a sátrakat is...
Akkor mikor én katonáskodtam elképzelhetetlen lett volna, hogy nincs semmi védelem az őrségen állóknak...
kukac50
Kormányunk jó teljesítését mutatja!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.