Kedvező a kormányzati intézkedések lakossági megítélése – állítja az erősen Fidesz-közeli Századvég Alapítvány a legfrissebb "kutatásában".

 Közleményük szerint a magyar lakosok döntő többsége támogatja az olyan kormányzati intézkedéseket, mint például a lakástámogatási program bevezetése, az adócsökkentés vagy a nemrég bejelentett béremelések.

G. Fodorék szerint egyszerűen imádják a magyarok az Orbán-kormány intézkedéseit

Az elmúlt időszak intézkedései közül egyértelműen a lakástámogatási program, a családi otthonteremtési kedvezmény (csok) bevezetése a legismertebb a lakosság körében: mindössze a válaszadók 2 százaléka nem hallott erről. A többi felsorolt kormánydöntésnek szintén magas az ismertsége, az intézkedések nagy részéről a megkérdezettek több mint 80 százaléka hallott.

Ami a döntések megítélését illeti, a megkérdezettek jellemzően az összesről kedvezően vélekedtek G. Fodor Gáborék szerint.

A rendvédelmi dolgozók bérének rendezését a lakosság 88 százaléka üdvözli, a pedagógusok fizetésének növelését 79 százalék, a köztisztviselői béremeléssel pedig szintén több mint a válaszadók kétharmada egyetért – írták.

45 hozzászólásarrow_drop_down_circle

silber13
erre a féregre rossz rámézni. Van a vonásaiban valami előemberi...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.