Több mint ötmilliárd forintot kereshetett a letelepedésikötvény-üzleten egy Habony Árpádhoz, Orbán Viktor miniszterelnök informális tanácsadójához, és Rogán Antal kabinetminiszterhez köthető ügyvéd, Kosik Kristóf. Az általa vezetett Kosik Ügyvédi Iroda ötezer eurót kap minden egyes kötvényértékesítés után. Mivel a szabályozás előírja, hogy a külföldiek csak a Kosik Ügyvédi Irodát bízhatják meg az elkészült letelepedési engedélyeknek a Bevándorlási és Állampolgársági Hivatalnál való átvételével, az irodának minden egyes kötvényeladásból haszna származhat. A program 2013-as indulása óta 3647 letelepedési kötvényt adott el Magyarország idén június végéig, ezzel az összeggel számolva Habony Árpád és Rogán Antal ügyvédje 5,6 milliárd forintot vághatott zsebre.

Forrás: mno.hu
Feltöltő: human
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Csodálkozó
Bűnözők árulják, bűnözők vásárolják.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Csodálkozó
@Szókrakész: Mármint orbánc és bűntársai - meg az egész koszos pereputtyuk - teljes vagyonelkobzását.
human
@Szókrakész: Szerintem a bizonytalanok tábor nem fog csökkenni 2018-ra. A fidesz mondjuk 35%-al nyeri a választást. Ahogy már mondták is, nekik már nem kell a 2/3. Törvényeik és embereik a helyükön ülnek. A választási matematikájuk majd 51%-os többséget ad nekik a parlamentben, ami nekik elég is az egyszerű többséghez. Úgyhogy egyenlőre nem lesz elszámoltatás.
Szókrakész
@Dr.Doktorovics trinitron dr.: Merjünk nagyot álmodni!!!
Szókrakész
@human: Sajnos a Jobbik melléjük fog simulni.

És lesznek még itt újabb 2/3-s törvények.
human
@Szókrakész: Akkor viszont a jobbik kénytelen lesz szemet hunyni a fideszes pénznyelők felett és megtörténik a bele simulás is.
Szókrakész
@human: A jobbik mindig megkapta a júdáspénzt.
Egy szavuk nem lehet.

A 2010-s választások előtt még gyűjtögettek, lepukkant, bontó pozitív kocsikkal járták a környéket, korteseztek, mivel csórók, de amint 16,66(csak figyeld a tripla 6-t) bejutottak, azonnal tellett X5-s BMW-re stb.

Mert lo reál.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.