A Demokratikus Koalíció szerint amennyiben az október 2-i kvótareferendum érvénytelen lesz, akkor Orbán Viktor miniszterelnöknek vállalnia kell a felelősséget és le kell mondania.

A párt szóvivője csütörtökön az MTI-nek nyilatkozva úgy fogalmazott, hogy

“minden fronton dübörög a Fidesz népszavazási gyűlöletkampánya”.

Ennek ellenére, ha változó ütemben is, de a demokratikus ellenzéki pártok felsorakoztak amellett, hogy tagjaik, támogatóik maradjanak távol “az értelmetlen, hazug, és Magyarországnak súlyos károkat okozó” népszavazástól – mondta Gréczy Zsolt.

Hangsúlyozta, hogy a felhívást Gyurcsány Ferenc, a DK elnöke fogalmazta meg, amihez azóta csatlakozott az Együtt, a PM, a MOMA és az MSZP is.

Egyedül a Fodor Gábor vezette Magyar Liberális Párt gondolja, hogy részvételre buzdítással “támogatja Orbán diktatúráját” – közölte. Fodor Gábornak ezt a gesztusát a DK annak tudja be, hogy az MLP elnöke “máig nem tudott elköszönni” korábbi fideszes párttag könyvétől – mondta a szóvivő.

Ha mindazok, akik soha semmilyen választáson es népszavazáson nem szoktak részt venni, illetve a felsorolt ellenzéki pártok hívei távol maradnak a szavazástól, akkor reális az esély, hogy a népszavazás érvénytelen és eredménytelen lesz – vélte a politikus.

Ebben az esetben viszont Orbán Viktornak le kell mondania, mivel ezt a népszavazást ő kezdeményezte, a kudarcért vállalnia kell a politikai és közjogi felelősséget – jelentette ki.

47 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Sziszifusz
@HakapesziM: 15:37
A migráns invázió egy létező probléma ami gondot jelent és amit nem Magyarországnak kell egyedül megoldania, és főleg nem egy következmények nélküli népszavazással. Ez a népszavazás nem migrásokról szól és nem az ország érdekeit szolgálja, hanem a Fideszét.
Ettől a kérdéstől , jelenleg sokkal nagyobb gondja a magyaroknak az amit Orbán Viktor és társai művelnek, amikor törvényességi felügyelettel szétlopják az országot.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Szókrakész
@qrfly: Mert azt azért ő sem akarja.
Ráadásul halvány purcantása sincs róla.
Szókrakész
@Horizont: Volt egy szám régen.
Ne kérdezd kitől.
Örömömben azt dúdolom a füledbe.

"A boldogságtól ordítani tudnék"
Vagy
I'm so Happy...
petike
@Szókrakész: Mit nyernének, te szerencsétlen? Ja, egy valag pénzt, akik nyomtatják a plakátokat, meg a reklámokat.
silber13
@Szókrakész: Valamilyen Dobos Attila nevű zenei analfabétának jegyezték a számot.
gulyasgyula
ÉRVÉNYES LESZ A NÉPSZAVAZÁS ..NEM MINDENKI HELYEZI ELŐTÉRBEN AZ ORBÁN GYŰLÖLETÉT A A SAJÁT , AZ ORSZÁG ÉRDEKÉVEL SZEMBEN ..NEM KELL NEKÜNK A BEVÁNDORLÓK HADA , VAN NEKÜNK SAJÁT MIGRÁNSUK BORSODBA ELÉG ..ORBÁNRA MEG RÁ KERÜL A SOR 2018-BAN ..
kukac50
A Legkevesebb amit elvárunk Orbántól! Ha nem lesz sikeres a Népszavazás mondjon le! A letelepedési kötvényvásárlásával 16 ezertől több ember él már Magyarországon,miért nem jöhet 1294 szegényebb is? Az eltartásuk a Népszavazásra fordított pénz töredéke lenne.
Spóroljon a kormány ezen is!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.