"Látom, mindenki várja a harakirit, de most mit csináljunk, küldjük el az edzőt, akivel bajnokok lettünk, kupát nyertünk, aki kinevelt egy gólkirályt? (...) Magyarországon divat, hogy a klubvezetők a felelősséget úgy hárítják át, hogy elküldik az edzőt, de mi ezt a hibát nem akarjuk elkövetni" – mondta Kubatov Gábor, a Ferencváros elnöke a klub csütörtöki, a Partizani elleni kiesés utáni első sajtótájékoztatóján. Megjegyezte, a Fradi költségvetése 50 százalékkal kevesebb, mint az előző BL-csoportkör legszegényebb csapatáé. Az alacsony nézőszámot firtató kérdésre az elnök azt felelte, az elmúlt évek számaival összehasonlítva egyáltalán nem állnak rosszul "A sajtó liberális része most rugózni fog a nézőszámokon. Belénk fognak tárazni, mint az állat, de ez egy politikai meló – jelentette ki.

Forrás: origo.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Tódor
Fekete, és jól all a kubatov nyakában?
Pitbull.
RonaGyuri
hát úgy általában irgalmatlanul sok pénzt táraznak bele a magyar fociba, pedig még ütőszeg sincs! =))
Tódor
Fekete, és jól all a kubatov nyakában?
Pitbull.
eszegfu
Szerintem meg nem "politikai munka"!! Ennek a sportról kellene szólnia, amibe a nézőszám növekedése is beletartozik, hiszen ha ők jegyet, vagy bérletet vesznek, azzal is támogatják a sportot!
Yoda69
@eszegfu: Egyetertek. Nem kene a sportba is bevinni a politikat. Epp eleg hogy a penz mar ennyire megfertozte.
Ki mas lenne felelos egy sikertelensegert mint az edzo? A tulajdonost nem lehet elkuldeni, es a jatekosokat sem (legalabis nem mindet). Igy az edzo marad.
eszegfu
@Yoda69: Én is inkább az edzőt hibáztatom, mert akkor nem jó az edzésterv, nem tudja a csapatot akár az egyéniségével is összetartani, esetleg baj van a fegyelemmel is... Az szerintem meg természetes, hogy egy csapatban vannak gyengébb és erősebb játékosok is, de ettől még szépen "muzsikálhatnának" egymást kiegészitve, segitve. Nem létezik, olyan -- bármely csapatsportban -- hogy mindegyik egy "klasszis"... de nem is erre lenne szükség.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.