Tragikus véget ért egy autórablás Gödöllőn – adta hírül a hirpress.hu. A Pest megyei városban egy 24 éves lány érkezett haza Hyundai típusú autójával és amikor kiszállt a kocsiból, hogy kinyissa a kaput, egy eddig ismeretlen férfi bepattant a járó motorú autóba.

El akart hajtani, a lány azonban belekapaszkodott a járműbe, hogy megállítsa. A rabló padlógázt adott, és a Hyundai a vízelvezető árokba borult, a lány pedig az autó alá szorult és a helyszínen meghalt. A rabló kimászott a kocsiból és elmenekült, azóta is keresik a hírportál tudósítása szerint.

A fiatal nő nem volt más, mint a fővárosi Turay Ida Színház egyik munkatársa, B. Zsófia, aki egy nappal korábban ünnepelte a születésnapját.

Autójáért ölték meg a fiatal nőt Gödöllőn

"Egy napsugárral kevesebb a Földön, egy csillaggal több lett az égen. 2016. július 28-án egy aljas, kisstílű gazember elrabolta színházunk legszebb mosolyát" 

- emlékezett rá a színház igazgatója, Darvas Ilona.

Gödöllőn el akarták lopni Zsófi autóját, de ő nem hagyta. Harcolt, küzdött érte, mint mindig mindenért, de végül ez a kis törékeny lány maradt alul. Ez a szőke, csupa mosoly, örök pozitív, energikus, kedves lány nincs többé.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
vadnarancs
3 napon belül rendet tett a Sintér. Köszönjük Emese!
Yoda69
@papa.49: Teljesen igazad, a rablo a hibas a lany halalert. Nem is lehet vitas hogy rablogyilkossag tortent, amiert 20 evet kap - ha elkapjak.
Egy valami azonban nem fer a fejembe, hogy gondolhatta a lany hogy megallithat egy masfel tonnas autot? Ilyen csak az akciofilmekben letezik. En biztos nem mertem volna felcsimpaszkodni.
Fradigege
444.hu/2016/07/29/azonositottak-b-zsofia-halalat-okozo-autotolvajt

szénási lajcsi, a köcsög 35 éves. Elkapni. Fütyike leugrik egy bicskával. Majd csuklóból levágni mind két kézfejét a lopásért. Ráültetni egy bringára, ami egy dinamót hajt meg. Áramot termel. Szépen megerősödik. Egészségesen tápláljuk és kb. 1 év múlva donornak lehet használni a szerveit. Vagy orvosi-, és gyógyszer kísérletekben alkalmazni a csávót.
bene
Kedves Barátaim,
ha a mi polgári gondolkodásunkkal kormányon lennénk, akkor az ilyen eseteket egyszerűen kezelném.

pl.
- hétfőn elfogják
- kedden gyorsított eljárásban elítélném (nincs időhúzás!)
- szerdán (legkésőbb) már meg is kezdené a büntetését.

Ez az igazi polgári demokrácia. Gyors és erős.
simmering73
Már megkezdődött a szerecsen mosdatás. (Tények ma reggel)
papa.49
@simmering73: Ki kell mosni hiszen ,,rejtett erőforrás,, rabolni, ölni már tud!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.