Tegnap az osztrák kancellárral tartott közös sajtótájékoztató végén a Reuters megkérdezte Orbántól, hogy mennyire gondolta komolyan a szombaton Tusnádfürdőn mondottakat, miszerint Trumpot támogatja. Orbán az évtized elszólását produkálta az osztrák kancellárral közös sajtótájékoztatón Orbán az évtized elszólását produkálta az osztrák kancellárral közös sajtótájékoztatón Az osztrák kancellárral tartott közös sajtótájékoztatóján főleg a migrációról volt szó, majd jött az utolsó kérdés, Trumpról. Tovább Orbán egyebek mellett azt mondta, hogy "a demokraták külpolitikája Európának rossz, Magyarországnak halálos. Ezzel szemben a republikánusok és Trump elnökjelölt úr által meghirdetett migrációs és külpolitika Európának jó, Magyarországnak az életet jelenti". Orbán a tegnapi sajtótájékoztatónA magyar kormányfő magasan átlépte az ingerküszöböt, amikor méregről beszélt a migránsokkal kapcsolatban.

Forrás: index.hu
Feltöltő: karma1
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

vadnarancs
@Mangu: Te miről beszélsz? Hülye ne legyél, gyógyszerre ne igyál!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
vadnarancs
@karma1: Ez már nem kettős mérce, hanem nettó elfogultság. Legyen valaki elfogult a gyerekével, testvérével, rokonával szemben, de ne ilyen retkes hazug tolvaj hazaáruló bandával!
36
@Mangu: Így van. A kötelezettségszegési eljárással vannak még így. Ez szintén, egy hetente visszatérő téma. Csak azt nem említik, hogy szinte minden EU ország ellen folyik eljárás. De, ebben is csak Orbán és persze Magyarország az egyetlen említésre méltó.(No, meg Lengyelország)
Az a cikk, ami így kezdődik: "Újabb pofont kapott az Orbán kormány...elkaszálták...felmosták vele a padlót" már tudom, hogy csak is EP-ből jött levél, határozat, ajánlás lehet.
Mangu
@vadnarancs: Eszednél vagy? Ez nem honi téma. Egyáltalán értetted, amit írtam? Ha valamivel nem vagy tisztába, legalább ne szólj bele. Hogy jön ide Gyurcsány eszement kirohanása, ahelyett, hogy megritkította volna kedves párttársai sorait és rendet rakott volna. Inkább megágyazott Orbánnak 50 évre! Én az itthoni politikát lesz@rom a rendszerváltás óta - hülyék ámokfutása.
@karma1: Ez rád is vonatkozik. Én nem Orbánt védem, szövegértelmezésetek nulla alá.
vadnarancs
@Mangu: Te miről beszélsz? Hülye ne legyél, gyógyszerre ne igyál!
Mangu
@vadnarancs: A szövegértésed nulla alá. Egyébként erre: tegnap, 13:27-kori szövegedre, te setét ló fia szellemi szegénylegény! Ezt az orvosod javallta neked és nem nekem.
Nil
Kis olvasnivaló a fehér bőrükre büszkéknek
lemon.hu/2016/08/02/hogyan-lett-feher-bore-az-europai-embernek/vándorló:
(Röviden- a bevándorlóknak köszönhetik)

és egy kis vidámság: illegális bevándorló
youtu.be/lydVMWcH0lc

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.