Friss: egy isaszegi sörözőben elfogták a tettest.

A rendőrség azonosította annak az autórablásnak a gyanúsítottját, aki a bűncselekmény elkövetése során egy fiatal nő halálát okozta csütörtökön éjjel Gödöllőn; Sz. Lajos ellen körözést adtak ki – közölte a rendőrség honlapján a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság (PMRFK) pénteken.

Ismert cigányzenészt fogtak el a fiatal nő halálával kapcsolatban

A gyanú szerint a 35 éves férfi el akarta vinni a sértett autóját, rablás bűntett elkövetésének gyanúja miatt indult eljárás ellene.

A tájékoztatás szerint egy 24 éves gödöllői nő csütörtökön késő este állt meg az autójával a háza előtt, majd kiszállt a kocsiból, hogy a kaput kinyissa. Ekkor a férfi beült az autóba és megpróbált elhajtani a helyszínről. A sértett ezt meg akarta akadályozni, azonban az autó az út melletti árokba sodródott, maga alá temetve a sértettet. A nő olyan súlyosan megsérült, hogy a helyszínen életét vesztette.

A gyanú szerint a férfi ezt követőn kiszállt az autóból, majd a helyszínről elmenekült.

A Pest megyei nyomozók az adatgyűjtés eredményeként azonosították a bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható férfit. Mivel a felkutatására tett intézkedések nem vezettek eredményre, a nyomozóhatóság elrendelte a körözését – közölte a PMRFK.

Az áldozat a Turay Ida Színház munkatársa volt.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Tódor
Azt kívánom, ne a rendőrök találják meg, hanem a hölgy ismerősei, barátai családtagjai.
sokanvagyunk
"A gyanú szerint a 35 éves férfi el akarta vinni a sértett autóját, rablás bűntett elkövetésének gyanúja miatt indult eljárás ellene."
A rablás - az is csak kísérlet -, amivel a körözést kiadták, a rá róható bűncselekmények között a legenyhébb.
Fradigege
Egyszerűen megoldanám a körözést. Elmennék ennek a szrnak a családjához-apuci, anyuci, tesók, rokonok, haverok, barátok- és 1 órád van lajcsi, hogy előkerülj, mert 1 óra múlva elkezdjük a családodat kiirtani. Pont! Ennyi. Ezt már nagyon régen bevezettem volna. Üldözősdit játszani, az óvodában gyerekek. De nem itt.
Aztán lajcsikát szervdonorként eladnám Kínába. A bevételt pedig a temetésre és Zsófi családjának adnám.
papa.49
Ha megtalálják pontot kell tenni az ügy végére, mert különben kimossák a füstöst!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.