Péntek délután egy isaszegi sörözőben fogták el a rendőrök Sz. Lajost, aki csütörtök este autólopás közben halálra gázolta a tulajdonát védeni próbáló fiatal nőt.

Ismert cigányzenész a gyilkos autótolvaj – így magyarázta tettét

A férfi a Blikk információi szerint azzal magyarázza tettét, hogy nagyon berúgott, jóformán azt sem vette észre, mi történik. Az éjszakai kocsmázás után indult volna hazafelé,

amikor meglátott egy járó motorú autót.

Állítása szerint úgy döntött, azzal folytatja útját, beült és gázt adott. Szinte észre sem vette, hogy közben előkerült az autó tulajdonosa, B. Zsófia is, aki a kocsiba kapaszkodva próbálta megállásra bírni a férfit. Amikor Sz. Lajos befordult az árokba, ezzel halálra zúzva Zsófiát, akkor – vallomása szerint – annyira pánikba esett, hogy kikászuálódott a roncsból és elmenekült a helyszínről.

A Blikk úgy tudja, hogy a gyanúsított Sz. Lajos ismert cigányzenész, a 100 tagú cigányzenekarból kivált muzsikusok által alapított Magyar Nemzeti Cigány Művészegyüttesnek a tagja volt.

51 hozzászólásarrow_drop_down_circle

simmering73
Megöltek egy fiatal magyar nőt. Egy (több száz éve) beilleszkedni képtelen migráns ölte meg.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
prime777
@Csizmás Kond: " ...aki folyton csak azt nézi... "

Mert ezt kell nézni csak is,és semmi mást.
Aki nem azt nézi az egy hazaáruló geci féreg,egy részre hajló fostalicska ember.
Annak helye nincsen ebben a hazában.
Az takarodjon innen!
percsi
Ismert cigányzenész! Ott rohadjon meg a sitten az ilyen. Aki nem tolvaj, az akár mennyit iszik, nem jut eszébe autót lopni.
papa.49
Ezért a nagy védelem, mert a ,,Magyar Nemzeti Cigány Művészegyüttes,, a tagja volt, és ugye ,,senkit nem hagyunk az út mellett,, !!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.