És ha létezik, akkor kik vannak rajta, és miért? És ki lesz a következő? 2015, december. Közismerten konzervatív gondolkodású, a politikai jobboldalt támogató énekes egy interjúban azt nyilatkozza, hogy szerinte a nőknek nem kellene feltétlenül cégeket vezetniük, és hogy a női princípiumok közé szerinte olyan dolgok tartoznak, mint a szülés, gyereknevelés...

Feltöltő: onlinepecs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Közismerten konzervatív gondolkodású ???
Ne röhögtessetek már, ezeknek (incl. Őfenesége) semmi köze a konzervatívhoz, sőt halvány fogalmuk sincs róla!
Az említettek esetében a gondolkodás is véleményes!
Tódor
Na, összeszartam magam! Mi a taszomtól zenész/énekes a zákos?? Hogy esik ez egy Zoránnak, Mike Oldfield-nek (Somló*), Pink Floyd, Konc Zsuzsa, Mozart, Bach stb. Ök a zenészek. Ez maximum zenebohóc. Bár nem, annak tényleg tudni kell zenélni... Ha megszólal, az zene a csutizsírsertés füleinek.
coni
Láttunk már ennél cifrábbat is a médiában, ha valakit tollat fog kereshetne hozzá valami témát is, akkor is ha flekkenként fizetik.
onlinepecs
@coni: Igen, de mivel nem fizetik, yzt írok, amit akarok, neked meg nem kell elolvasni. :p
onlinepecs
@Tódor: Azért a Rihannák korában, na. Tisztelet a nagyoknak, dehát vannak ilyenek meg olyanok is. Foglalkozását tekintve nem nagyon lehet másnak nevezni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.