Makai Gábor szakpszichológus, pszichoterapeuta szerint minden migráns lelki állapotát fel kellene mérni, hogy az érintett veszélyt jelent-e, vagy sem.

A szakember az M1 aktuális csatorna péntek esti műsorában azt mondta, vannak olyan migránsok, akik veszélyt jelentenek, mert sok esetben megtört, érzelmileg labilis személyekről van szó.

Akik ilyen személyiséggel érkeznek Európába és tovább nő bennük a feszültség, a bizonytalanság, azok ebből az állapotból ki akarnak törni – tette hozzá.

A szakpszichológus beszélt arról is, hogy a terrorista szervezetek

átmoshatják az agyukat

ezeknek az embereknek, és sok fiatal azért kerül kapcsolatba velük, mert segítségre számítanak, de ehelyett azok torz ideológiát közvetítenek feléjük.

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Sziszifusz
Nem ártana a választások előtt a, jelöltek pszichológiai beállítottságát is felmérni. Kiszűrni azokat akiknek az elsődleges célja nem a közösség szolgálata. Akik csak a saját egyéni hasznuk megszerzése miatt akarnak pozíciót szerezni. Hasonló eljárásra lenne szükség a miniszteri, államtitkári, és más fontos pozíciókat betöltő személyeknél is.
Egy ilyen szűrőrendszer működése lehetne az egyik eszköze a korrupció elleni harcnak.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
aremy
@Horizont: hát ha bér választó van lásd a csizmást akkor még az is lehet.
magyarbakancs
"Szakpszichológus: minden migráns lelki állapotát fel kellene mérni"
A Fidesz vezetőkön kezdje szakértó úr,hölgy.
Fidesz vezére maga egy pszichológiai eset.
Veleda
@Horizont: Hogy van -e bérterrorista? Van hát. Tele van velük a világ. Afrikától -Dél Amerikáig, mindenhol. Jó pénzért mindent, vagy csak agymosással, vagy akár zsarolással, fenyegetéssel, de rá lehet venni embereket a gyilkolásra.
Veleda
Ezek a migránsok eleve labilis idegállapotban érkeznek ide, egytől -egyig-
Hol van erre olyan pszichológus, aki előre meg tudja állapítani hogy egy adott esetben valaki hogyan fog reagálni? Egészen más a gondolkodásuk, életvitelük, de Allah szavára mindenre képesek.
Jobban tenné az illetékes pszichológus, ha ennyi energiát fektetnének a magyar betegekre, vissza állítanák a kezelésre szoruló betegek kezelését-felügyeletét.
Mangu
@Sziszifusz: Ez már a rasszizmus lenne a köbön. Nem ismered a viccet, - a többség dönti el, hogy ki a bolond, mondja egy bolondokházába bezárt "beteg"! Egyébként tudod, hogy mennyibe kerül egy ilyen vizsgálat (idő, pénz), validálás, reklamáció lehetősége az emberi jog alapján? Tehát, egy baromság!!
papa.49
@Mangu: Pont ez hiányzik még nekünk, mint ,,ablakos tótnak a hanyatt esés,, !!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.