Hatszáznyolcvanmillió forintot ad a kormány kéményseprő-ipari munkák ellátására az önkormányzatoknak - derül ki a Magyar Közlöny pénteki számában megjelent kormányhatározatból. E szerint a kormány elrendelte a kéményseprő-ipari közszolgáltatás helyi önkormányzat általi ellátásának támogatására 680 millió forint egyszeri átcsoportosítását az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság (OKF) költségvetéséből.

Forrás: epulettar.hu
Feltöltő: épülettár.hu
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Tiszta Hofi-s helyzet: (Kemenyseprok Egyesulete eluldozve, szetverve penzhianyaban, a szerepuk atveve a Katasztrofavedelem altal...)

Hofi: - Tud uszni?
Ferfi: - Nem
Hofi: - Es ha megfizetem???

Tehat a 680 millio forinttal nincs szaktudas adva a katasztrofasoknak, csak megprobaljak megdumalni oket, hogy ennyiert akar mar kemenyt is lehet soporni, meg ha nem is szakszeruen...:o(((
Tulajdonkeppen mi a sz@rba nem nyultak meg ezek bele?
Ja, es az nem lehet, hogy erre a 680 millara ne talalnanak egy uj familia tagot a meszaros es meszaros es lorinc klanban?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.