Mélypontra jutott a Hajdú házaspár élete. Sarka Kata elköltözött otthonról, a férje megbántotta, de szeretné, ha helyreállna a családi béke - írja a Bors

Megszólalt Sarka Kata: megbántotta a férje

A pár szakemberhez fordult annak érdekében, hogy sikerüljön megmenteni kapcsolatukat, de Sarka Katát mindeközben a pletykaáradat is bántja, bár igyekezik nem foglalkozni most ezzel.

Túl sok minden köt össze minket Petivel ahhoz, hogy ne tegyünk meg mindent a családunk megmentéséért. A pletykákra nem szeretnék reagálni. Nem is foglalkozom velük, csak a gyermekeimre koncentrálok, és arra, hogy minél kevesebb fájdalommal túljussunk ezen az időszakon. Szeretném megmenteni a házasságom

– nyilatkozta Sarka Kata.

35 hozzászólásarrow_drop_down_circle

ágimami
Napok óta ez a téma!! MAGÁNÜGY!! Oldják meg, mint sok más házaspár!!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Kovács Gizella
Nagy bánatába beköltözött a kaszinós üres kecójába...
Tekla
@Szeparepa2: Nem vagdalóztam.Írtam indoklást arra a buta dumádra gondoltam, 'hogy a kurvákat nem lehet megsérteni. ' Miből gondolod , hogy ők más genetikai anyagból készültek? Miből gondolod, hogy ők érzések nélküli szabadon alázható lények ? Ezen az elven a boltos nő is kiszolgálhat 'bármilyen módon', mert ő meg kiszolgáló. Vagy hogy érteted ezt ?
Aztán tovább megyek, ugye nem mindenki azért kurva mert te úgy gondolod ? Mert a fejtegetésed alapján :a kurva minősítéshez a Te személyes meggyőződésed szükséges ? Te döntöd el. Had kérdezzem már meg , hogy a Sarka Kata , meg volt? Mert ha nem, a szóbeszéd alapján ne minősítsd légyszíves. Csak, ha te biztosan tudod , mert pénzt kért tőled a szolgáltatásért !!! Bár egy ilyen külsejű nőről te csak álmodsz , meg kurvázod őket , azt gondolom én.
kamazuka
A pár,szakemberhez fordult megmenteni a kapcsolatukat.

Nem tudnak beszélni?
Mit megbeszélni?
Azt mondja,megbántott.
Feltöltötte az okos telefonod?
percsi
@Szeparepa2: A nyáladzó férfiak ezért fizetnek, olyan képet nem lehet eladni, ahol egy nő nyakig begombolt otthonkában, fejkendőben port törölget, vagy rántást készít. A Hajdunak sem kellett volna, ha egy étteremben a wc-t takarítja, de még akkor sem, ha egy monitor előtt görnyedő banki alkalmazott, vagy fogorvos, vagy matektanár. Rengeteg férfi ilyen nőről álmodik (lehet, hogy tévedek, nem rengeteg, hanem minden), ha nem így lenne, nem lennének eladható meztelen női fotók és kurvák sem. Egy szép nő, ha gyomra van hozzá és fizetnek érte, tegye, attól még lehet rendes feleség, jó anya. A Hajduról nincs véleményed? Mintha napokig valahol mulatozott volna, nem a családjával kellett volna lennie?
egyvandor
Hát bizony a zsé apadása fájdalmas érzéssel tudja eltölteni az embert.
CsipkeRózsa
@egyvandor: Azóta férjhez ment, gondolom, szintén gazdag emberhez.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.