Péntek délután több szerkesztőségnek is elküldtek ismeretlenek egy névtelen levelet, melyben azt állították, hogy a levél írói Rogán Antalt „megtámadták″, megdobálták a parlament előtt. Az akció célja nem igazán valamiféle politikai véleménykifejezés, hanem valószínűleg egyszerűen csak az lehetett, hogy pénzt kérjenek a médiától az akcióról készült videóért:"Mi egy szervezet vagyunk!! Ez volt az első incidens!! Lessz meeg tobb is!! A videoanyag eladó! A vegrehajto srácot elkapták!! Meg tudom mutatni,de az kapja meg a felvetelt ,aki fizet is erte!! "– írták szó- és betű szerint a levél küldői. Az állítólagos támadással kapcsolatban elküldtük a kérdéseinket Rogán tárcájának, a Miniszterelnöki Kabinetirodának és a rendőrségnek is. A minisztérium által az Indexnek küldött válaszból nagyon úgy tűnik, hogy az akció még annál is pancserebb volt, mint elsőre gondoltuk: „Péntek délután a Kossuth téren egy zavartan viselkedő férfi megpróbálta joghurttal leönteni miniszter úr hivatali autóját...

Forrás: index.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Csodálkozó
Kár a finom joghurtért!
Inkább pár vödör szart a pofájába, mint a szcientológusok tőmuftijának.
nezelodo
A szicíliai maffiózók a hasukat fogják a röhögéstől, mert ilyen leszámolást ők még nem pipáltak! Lehet, hogy úgy adnak szaktanácsot hogy javasolják a létrás juhász meg a félvak osztrák esetének tanulmányozását?
bakegya
AZ ENTERÓ BAKTÉRIUMOK leghatékonyabb katalizátora a JOGHURUT-az pedig ragyás tóninak sok van.Vizsgálni,kimutatni tegnap is késve lenne már.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.