A Jobbik szerint az Orbán-kormány egy városnyi bevándorlót telepítene be Magyarországra.

Az ellenzéki párt szombaton ezt arra reagálva közölte az MTI-vel, hogy Tuzson Bence azt mondta, a magyar embereknek meg kell állítaniuk Brüsszelt, amely egy városnyi illegális bevándorlót telepítene Magyarországra.

A Jobbik reagálásában azt írta: Varga Mihály, Orbán Viktor gazdasági kabinetet irányító minisztere nemrég a Munkaadók és Gyáriparosok Országos Szövetségét biztosította arról, készek magyar emberek helyett unión kívülről érkezetteknek munkát, adókedvezményt, lakhatási támogatást biztosítani. Emellett a Jobbik szerint Cseresnyés Péter államtitkár parlamenti kérdésre válaszolva azt közölte, hogy a munkaerőhiány megoldásának egyik formája a külföldi munkaerő célzott foglalkoztatása lehet a hiányszakmákban.

Az ellenzéki párt arra szólította fel a kormányt, hogy valljon színt: valóban "egy városnyi idegent" kíván-e "magyarok közé telepíteni".

És akkor a Jobbik még szemérmesen hallgatott arról a 3700 idegenről, akiknek letelepedési kötvényt adott el a Fidesz-kormány és akik között sajtóhírek szerint börtönviseltek is lehettek.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nil
Már betelepítették őket jó pénzért. Ha az unió venne letelepedési kötvényt a migránsoknak semmi gondja nem lenne ov-nak velük.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
eugen4402
A demagóg szólamoknak van egy különös ismertetőjele: a kínos precizitás látszatára való törekvés. A "egy városnyi" ember az bizony sok! De mennyi..?
PÁLHÁZA város, 1138 lakossal. London is város, 12 millió 600 ezres lélekszámmal. Mellesleg már Brüsszel sem kötelezi egyetlen tagországát sem a befogadásra, sőt az elutasítást sem akarják pénzbüntetéssel sújtani. Az egész népszavazás, és tiltakozás okafogyottá vált...
telegdilaci
Mindegy ha okafogyott is a népszavazás,de a vezér meg mutatja azért is véghez viszem,amit akarok! kerül amibe kerül,van pénz elszórni ökörségekre,csak amire szükség lenne arra nincs!
Nil
@eugen4402: Ezért lenne jó igennel szavazni mert akkor bukna ov.
eugen4402
@Nil: Attól tartok, az átlag "magyar választópolgárnak" már annyira elment a kedve a nyílt vélemény kimondásától, hogy akkor se emelné fel a fenekét a fotelből, ha egy ISIS-hóhér a vadászkésével rá-zoom-olna a nyakára.
Nil
@eugen4402: A szöveg nevetésre ingerel, a tartalma igaz és szomorú
eugen4402
@Nil: Bár tévednék..!!! Én lennék a legboldogabb magyar, ha a valóság rámcáfolna...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.