Riasztották a Magyar Honvédség készültségi szolgálatában lévő Gripenjeit szombaton délután, amikor egy Zürichből Hongkongba tartó utasszállító repülőgép nem létesített kapcsolatot a magyar polgári légiforgalmi irányítással.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
silber13
@Mangu: -ez ugye valamiféle sutka??:-))))) Mert komolyan az ilyen blőd szöveget nem lehet értelmezni!Egyébként belegondoltál, ha az történne, amit vérgőzös aggyal kiagyalsz?
Peller Anikó
Persze, hogy viccelt, de a számlázás az jogos.
Mangu
@silber13: Az, vicc - neked, meg a két Gripen költsége, mert a pilóták lesz@rják az alapvető feladatukat. Akkor mi a francnak riadóztatták a vadászokat, okostojás? Csak a honi pilótákat lehet büntetni, ha nem jelentkeznek be?
silber13
@Mangu: Ne viccelj már! Leszállíítani egy utasszállítót, meg lecsukni a pilótát?:-))) Aztán elkobozni a gépet?:-))) Na vagy esetleg lövöldözni is egy utasszállítóra!:-))) Érdekes, a sógorék nem rinyáltak. A két magyar gép azonosította a Boeing 777-dst, kikisérték a románokhoz és kész, annyi.
silber13
@Mangu: Mellesleg a pilóták alapvető feladata a gép biztonságos vezetése a felszállástól a célállomáson történő leszállásig, Ilyen eset nem is egy fordul elő a világon
Az egyébként biztos, hogy az utasszállító gép személyzetét nem fogják megdicsérni.
eugen4402
Utasszállító gépet lelőni enyhén szólva "nem illik". Legalábbis az álmoskönyvek szerint sok-sok ember fenéken-rúgásával jár együtt. 1983 szept.1-én egy Szuhoj kipróbálta a koreai 747-est levadászni. Sikerült neki. Majdnem 300 embert aznap hiába vártak haza, pedig ők is ártatlanok voltak abban a navigációs hibában, ami a gép pályaelhagyását okozta...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.