Mádl Ferenc erkölcsi ereje, nemzeti hűsége és polgári arányérzéke mindenkinek reményt és erőt nyújt arra, hogy a ránk váró legnehezebb feladatokat is meg tudjuk oldani – mondta az Országgyűlés elnöke vasárnap a néhai köztársasági elnök szobrának avatásán a Veszprém megyei Bándon.

Kövér László hangsúlyozta, Mádl Ferenc életútja megerősíti a hitet abban, hogy mindig van lehetőség a helyes választásra és abban, hogy "a jó mindig legyőzheti a rosszat, ha mi a jó eszközeivé szegődünk".

A politikus szerint a magyar és az európai jövendőnek mindig szüksége lesz Mádl Ferenc példájára, akinek szülőfalujában állított szobra az általa legfőbbnek vallott értékekre – Isten, gondviselés, emberi méltóság, erkölcs, szabadság, szeretet, szolidaritás – épülő emberséget hirdeti.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Equus
az Amodent fogpaszta kimaradt, kövér elvtárs. Legközelebb másik nekrológot hozzon el a Villányi útról.
Hari
Ilyen idézetet Kövértől hallani, vagy szájába adni a bort iszik vizet prédikál tökéletes megvalósítása. Mádl Ferencnek nincs szüksége, hogy Kövér álszent módon "méltassa".
justhpeter
Kegyeletsértő, hogy Mádl Ferenc szobrának avatásán Kövér mond beszédet. Kövér egy ostoba pártkatona. Mádl Ferenc kultúrember volt, akit tisztessége, műveltsége révén polgárnak hívtunk. Kövér sem erkölcsben, sem intelligenciában sem emberségben nem volt képes még megközelíteni sem.
Equus
@justhpeter: mádl egy szolgalelkű könyvmoly volt. Azt gondoltam, alulmúlhatatlan. Tévedtem... itt a kötelesshy kövér elvtárs a Villányi útról

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.