Bár elég nehezen vette rá magát, mert először azt gondolta, Mészáros Lőrinc jobbágyai majd kaszával-kapával várják, ami persze nem így lett.

A jobbikos a Facebookon számolt be róla, mi fogadta Orbán fura skanzenjében, ahol elvileg több ezer utassal kellene nap mint nap zötykölődnie a kisvasútnak:

nagy büdös semmi.

Felcsúton járt Vona Gábor

Ma délután Fejér megyében jártunk a feleségemmel, és mivel még soha nem láttuk, megálltunk Felcsútnál, hogy megnézzük a híres stadiont és a kisvasutat. Gondolkodtam odafelé azon, hogy mi lesz, ha felismer ott valaki. Mit mondok majd: miért vagyunk ott? Aztán, ahogy az lenni szokott, elhatároztam, jobb az igazság, és elmondom: egyszerűen csak erre jártunk, kirándultunk, és megálltunk. Végül kiderült, hogy felesleges volt előre terveznem, mert egy mellettünk elsétáló házaspáron kívül senkivel nem találkoztunk...

írta Vona. A posztból az már nem derül ki, hogy végül sikerült-e felülniük a kisvasútra, vagy azzal sem találkoztak.

20 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nezelodo
Szerintem háztűznézőbe ment a leendő frigy reményében. Ha nem is jött most össze, majd azért összenő ami egyébként is összetartozik.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Csodálkozó
@nezelodo: 18:53-ra
Kéne már egy háztűznéző, csak jól égjen az a ház...
Strong
Az ott sétáló pár meg biztosan így vélekedett: "Már meg is jött a VONAt" :-)
Veleda
@karma1: 02.47 Édes szívem, nincs egy hónapja sem, hogy Felcsúton jártam egy kiránduló csoporttal.Hidd el a Puskás Akadémiát és a Pancsó Arénát jobban őrzik, mint a parlamentet. Előzetes időpont lefoglalásával mindent megnézhetsz, de csak kísérővel, a megadott útvonalon és a megadott időben/ideig :))))))
karma1
@Veleda: Tudom, Dragam, hogyne tudnam, epp azt mondom, hogy a Pancho arena korul tenfergett nehany mikrobusz, meg egy rendorauto allt ott (delben jartunk arrafele), de ugy az egesz falu almos, poros, tudod, annak is jol ki kene verni a v@lagat, aki ebbe a csondes kisfaluba 2700-7500-as kisvasutat tervezett, es meg is csinalta...:o((((

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.