Egy hosszú interjút készített Szijjártó Péterrel az Index, amiből többek közt az is kiderült, hogy Brüsszelben kis híján ráfaragott.

Már miniszter volt, amikor a belga fővárosban elment futni.

Ha Brüsszelben az ember eltéved akár két utcát, akkor már az életéért kell futnia. És nem túlzok, én már voltam ilyen helyzetben. Gyorsabban futottam, mint amennyire addig gondoltam, hogy futni tudok.

Szóval, amikor ez történt, tévesztettem és rossz irányba kezdtem el futni. Akkor még nem volt ilyen migráció, de most felértékelődik bennem a migrációs politikánk, az biztos.

23 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Kovács Gizella
Ja, te voltál a Forrest Gump...
csak nehogy eljöjjön az az idő amikor itthon kell futnod ...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
GeoCravker
Valaki elvette tőle az ANYAGOT? S utol kellett érnie?
egyvandor
szíjj-ártó! Talán szembejött veled a lelkiismereted? Vigyázz! Ne csatangolj el! Maradj a haverjaid védőgyűrűjében abból bajod nem lehet!
Desischado
Ez már megint mit vett be, hogy ilyen szemérmetlenül hazudik? Hisz egyedül egy lépést se merne tenni, amilyen besz@ri gyáva féreg!
babp1982
Drága barátocskám,nagy kár hogy nem értek utol,bár van egy olyan érzésem,hogy már megint hazudsz,de ne aggódj,ha itt futsz testőrök nélkül tuti,hogy elgáncsolnak és a hátadra ugrálnak:-)) Nagyon remélem,hogy így lesz te kis szarputtony!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.