Valószínűleg csak a dolgozói bérek kifizetésére lesz fedezet a karcagi Kun-Mediátor Kft. felszámolási eljárásában, amelyet nemrég rendeltek el. Vagyis a becslések szerint több mint 10 milliárd forinttal megkárosított befektetők aligha látják viszont a pénzüket – írja a Magyar Nemzet.

A Kun-Mediátor Kft. vezetője (Marcsika), a szökésben lévő Dobrai Sándorné a jelenlegi adatok alapján csaknem ezer embert károsított meg piramisjátékra hasonlító módszerrel. A kár meghaladhatja a 10 milliárd forintot, sőt egyes becslések a 20 milliárdos kárértéket sem tartják kizártnak. A nyomozás több mint egy éve indult.

Nagyjából ezer károsult „jelentkezett be” a rendőrségen, de mivel nem mindenki fordult a hatóságokhoz, a károsultak száma ennél magasabb, 1500 és 2000 között is lehet.

A rendőrség továbbra is keresi a többségi tulajdonost. Korábban Karcagon az a hír terjedt el, hogy Dobrai Sándorné Mexikóban van, de ezt hivatalosan senki nem erősítette meg, ahogy más „tippeket” sem kommentált a rendőrség. Dobrainé mindenesetre továbbra is szerepel az Interpol körözési listáján.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Levendula
Úgy kell annak, aki "Marcsika" nénikére bízta a pénzecskéjét!
Még a bankokban sem lehet 100 % megbízni, nemhogy egy idegenben!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.