Napok óta nem kapnak meleg ételt a betegek az esztergomi Vaszary Kolos Kórházban. A hírről az intézmény a kórház weboldalán és a folyosókon kihelyezett plakátokon tájékoztatta a betegeket és hozzátartozóikat. A Hungast Zrt. képviselője szerint a Vaszary Kolos Kórház az elmúlt időszakban 100 millió forintos tartozást halmozott fel – írja a Kemma.

Hideg élelmet biztosít a betegeknek az esztergomi Vaszary Kolos Kórház augusztus 1-jétől várhatóan egy hétig, miután az intézmény szerződést bontott az élelmezést eddig biztosító Hungast Zrt.-vel – tájékoztatott az Állami Egészségügyi Ellátó Központ kedden. A hivatalos közlésben csak az állt, hogy a szerződésbontást a Hungast Zrt. kezdeményezte, majd végül közös megegyezéssel szűnt meg a kontraktus – tudatták sajtóhírekre reagálva. Közleményük szerint a Hungast Zrt. rendkívül rövid határidővel vonul le a kórházból, a jelenlegi átmeneti időszakban az intézmény hideg élelmet biztosít a betegeknek.

Azt valamiért nem feszegették a közlemények, hogy miért vonult ki a Hungast, de a Kemma megkérdezte a céget és kiderült, hogy  a Vaszary Kolos Kórház az elmúlt időszakban 100 millió forintos tartozást halmozott fel, így az esztergomi szolgáltatást is végző cég működése ellehetetlenült. Páger Zsolt kifejtette azt is, hogy a jelentős tartozás ellenére, a kórház kérésére a Hungast Esztergom Zrt. szolgáltatását július 31-ig fenntartotta, hogy a kórház vezetésének legyen megfelelő ideje a zökkenőmentes átállásra. Sajnálattal hallotta azonban, hogy ez nem sikerült.

A hétfői ebéd a kórházban, két szendvics és egy alma volt. Jó étvágyat.

Ezért nem kapnak melegételt a betegek Esztergomban

30 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Equus
Erdő vezérprímás miért nem nyúl a zsebébe, már csak a névadó okán is. Még csak nem is a sajátjából adna a csuhása, ahogy nagy elődje, a névadó sem dolgozott egy napot sem azért, h pénzt adjon kórházra...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Tódor
@Bringás: Erre is érvényes, amit a példaképed topikjában írtál. Húzogathatod még az alvó oroszlán bajszát, annál nagyobb lesz a dádá. Ja, és fasiszta az, aki a világra szart. Tudod, a szifiliszes patkany. Tehát készülj senkiházi.
Bringás
@Tódor: Az üres fenyegetések a gyengeséget mutatják! Fenyegetőzöl? Akkor is mi nyerünk a választásokon! A népszavazás is nagy pofon lesz libsiéknek! Csak így tovább, hátha azt az egy százalékot is lenullázzák!
Szerencsétlenek!
Tódor
@Bringás: Látod nagyon buta vagy. Soha nem fenyegetőzőm. Bebizonyítom.
Bringás
@Tódor: Álom, édes álom! :-))))))))))))))))))))))))))
van
Teszt volt
Most már biztos, skacok.
Meg vagyunk figyelve.
Amíg nem írtam ide agresszíven, addig semmi baj nem volt a netelérésemmel, de ahogy agresszívan írtam, (mert megérdemlik), azóta minden bajom van a neteléréssel.
Nem kapcsol be, menet közben szétkapcsol.
Újra kel indítanom, vagy újraindítás után is szívok
MEG VAGYUNK FIGYELVE!

Ülnek egész nap, és figyelnek minket.
Aztán jelentenek.
Aztán korlátoznak.
LÉTEZIK A NAGY TESÓ.

Így írjatok.
Írjatok szépen csúnyát..
Tódor
@Bringás: Ezentúl gyakrabban nézz körü. Ennyi.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.