A 444.hu írta meg, hogy a budapesti éjszakai élet egykori uraként ismertté vált, nemrégiben 250 millió forintért cserébe házi őrizetbe helyezett Vizoviczki László egyik üzleti érdekeltsége is támogatta a Fellélegezhetünk című 2012 tavaszán indult reklámkampányt.

Ebben az Emberi Erőforrások Minisztériuma azt népszerűsítette, hogy 2012. április 1-jén lejárt a türelmi idő, amit a szórakozóhelyek üzemeltetői és a zárt közterületek fenntartói kaptak a dohányzás betiltására.

A Fellégezhetünk kampánnyal párhuzamosan indult el a Ne szívj tovább! című, leszokást segítő kampány is, amelyet több nagy állami vállalat és három magánszereplő, a Roche gyógyszergyár, a Hervis sportáruház és a Clubinfo.hu is támogatott. Utóbbi a Vizoviczki-birodalom ingyenes programajánlójához, a Flyerz magazinhoz tartózó weboldal volt abban az időben, beírva a keresőbe ma már a flyerz.hu-ra vezet.

A kampány szervezője a Plan B Media nevű, a kormányhoz több szállal kötődő cég volt. A vállalkozás az utóbbi években több közbeszerzést nyert, korábban számos kormányzati projekteket reklámoztak. A Plan B Media egyik korábbi vezetője Woth Márton, a Fidesz Ifjúsági tagozatának egyik alapítója. Woth a 444.hu cikke szerint személyesen is ismeri Vizoviczkit, cége a Fellélegezhetünk kampány mellett más megbízások miatt is üzleti kapcsolatban állt Vizoviczki érdekeltségeivel.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nezelodo
Hát ezt a polgári keresztény társaságot nem csak egy nokiás doboz köti össze az alvilággal! Lassan már meg sem tudja még a tájékozott ember sem különböztetni, hogy melyik a kormány és melyik az alvilág.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Központi Bizottság
Ez a 444 legalább annyira hiteles mint a hírcsárda!
justhpeter
@feco fero: Van benne valami és még lehet, hogy a GDP is jól lesz tőle.
Desischado
Mit csodálkoztok? Az egyik tizenkilenc, a másik egy híján húsz! Bűnözők ezek egytől egyig!
karma1
@Központi Bizottság: Igenis, hiteles... Sokkal hitelesebb, mint a 888., mandiner, kanadaiak hiradoja meg a franc tudja ki...Nem gondolod?
Központi Bizottság
@karma1: Talán Te szerkeszted, hogy ennyire bízol bennük? Ha holnap lehoznák, hogy a világvégét csak akkor lehet túlélni, ha megfürdünk a csernobili strandon, megtennéd?
karma1
@Központi Bizottság: Jo gondolat...:o)))) Lehet, hogy en szerkesztem eppen a 888.at, a kis gfodor mogott meg harman vagyunk,...en, az Otto, a Toth Otto, meg a Soros...:o))

Ahhoz kepest, hogy Te itten egy uj hsz-elo vagy, szep brezsnyeves nickname-mel, jo kerdeseid vannak, de felhomalyositalak: en nem ohajtanek sem csernobilos tavacskaban feredozni, mar csak azert sem, mert nehany kilometerrel meg ket evszakkal tavolabb vagyok Csernobiltol...:o)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.