A Magyar Liberális Párt szerint Budapest főpolgármestere, Tarlós István súlytalanná vált mint a főváros vezetője, egyre inkább csak végrehajtói szerepet tölt be. Szabadai Viktor, az ellenzéki párt fővárosi választmányának elnöke csütörtöki budapesti sajtótájékoztatóján azt mondta: Tarlós István regnálása egyet jelent Budapest politikai, gazdasági és hatásköri leépülésével.

Tarlós István szerepe és ezzel Budapest politikai szerepe egyre inkább leépül: a főváros érdekérvényesítő képessége csökken, a városvezetést nem vonják be a főváros jövőjét érintő kérdések eldöntésébe – tette hozzá a politikus.

Kifejtette: az önkormányzat költségvetésében a bevételi főösszeg kisebb, mint korábban, fővárosi cégeket államosítottak, az iskolákat és a kórházakat elvették, így a fővárosnak nincs beleszólása abba, hogy ezekkel mit történjen. Emellett a fejlesztésekhez hitelfelvételre is szükség van.

Az MLP ezek miatt már nem látja, hogy miért lenne szüksége Budapestnek Tarlós Istvánra városvezetőként, és ezért erre a kérdésre választ remélve ötletpályázatot írnak ki – mondta Szabadai Viktor.

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

dr. prédikátor
@Perwool: Én már régóta mondom ,hogy ez a geci sok mindent átvett az Adolftól!!!Végigolvastam a Mein Kampf című írását!!!A gondolkodásmódjuk szinte megegyezik!de remélem ez a geci is úgy végzi mint az Adolf!!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
justhpeter
Valóban. Tarlósból kezd kiveszni a kalcium.
namihami
Miért? A cselédség és feltétlen megalázkodás valamikor is ""súlynak"" számított?
Hiszen mindig is csak egy közönséges végrehajtó volt, pont olyan , mint táskahordó cimborája a Lézerjani.
papa.49
A csutitahónak ilyen pacákok kellenek akik egyébként semmit nem érnek, a sarlósnak már polgiság nagyon nagy kabát volt, ez a főpolgiság meg teljesen meghaladja a igen szerény mikronokban mérhető képességeit!!!
Szókrakész
A súlytalanságról Fodor Gabriella tudna a legtöbbet mesélni.
Ludmilla
mindi is az volt,a fidesz pincsikutyája
Jozefina
Súlytalanná vált??? Pedig elég nagy disznó!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.