Késsel fenyegetve próbáltak megerőszakolni egy nőt Pápán pénteken – írja a 24.hu. A Várkertnél szólította le a sértettet a 24 éves N. László dél körül, majd a földre rántotta, leszorította és egy késsel arra kényszerítette, hogy elégítse ki.

A lap szerint a nő ellenállt és dulakodott a férfival, majd sikerült az erőszakos férfi fogásából kiszabadulnia és elmenekült a helyszínről. A kertből kiérve két járókelőtől kért segítséget, akik azonnal értesítették a rendőrséget. A helyszínre érkező járőrök a személyleírás alapján 10 percen belül elfogták és előállították N. Lászlót a helyi kapitányságra, majd gyanúsítottként hallgatták ki.

33 hozzászólásarrow_drop_down_circle

tothjani
Tudta?
A nők elleni erőszakok 99,9%-át, magyarok követik el hazánkban.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Tódor
@tothjani: Téversz. Nézd meg a statisztikákat. Dákok, akik a szavazatukért cserébe itt garázdálkodhatnak. Köszönjük fidesz, köszönjük a szavazótáborának.
Tódor
Idézet: "két hét alatt teljes rend lesz". Persze egy köztörvényes bűnöző, cirkuszkerítés-bajszú belügyminiszter mondta. Ja, fideszes.
Villon
@Vizual: Ha figyelmesebb lennél, látnád, hogy egy állításra válaszoltam. Keresd ki @központibizpttság HSZ-ét, kérd rajta számon a bizonyítást.
Jozefina
orbán migránsai bevetésben!!! pintér bűnözői meg szabadlábon??? Üzenjünk orbánnak, hogy hátha megérti!!!
namihami
Rafinált migráncs. A határon magyar nevet mondott be. És máris sikerült rendkivül éber bintonsági embereink figyelmét kijátszania.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.