Kis híján megismétlődött az olaszliszkai lincselés, ezúttal a Borsod-­Abaúj-Zemplén megyei Boldván. Csakhogy itt alaposan melléfogtak a verekedők: úgy tudni, az áldozat, akit megtámadtak egy közlekedési baleset után, az edelényi rendőrkapitány fia volt – írja a Blikk.

Néhány nappal ezelőtt egy fiatalember éppen a településen hajtott át motorjával, amikor egy kereszteződéshez ért. A másik utcából többen hajtottak ki kerékpárral, pont közmunkából tekertek hazafelé. Vélhetően mindenki megijedhetett, mert ugyan nem ütköztek össze, de a fiatalember és az egyik asszony is felborult, mindketten az aszfalton kötöttek ki.

A rendőrkapitány fia – a motoros – még fel sem eszmélt a történtekből, amikor többen odarohantak hozzá, és mindenféle figyelmeztetés nélkül elkezdték rugdosni, ahol érték. Először egy nő kezdett el ordibálni, így biztatta a lincselőket, hogy verjék még tovább a férfit.

A támadók ütötték-rúgták a fiatalembert, és azt kiabálták: megölték az anyánkat! Tették ezt egyébként úgy, hogy meg sem győzödtek arról, mi lett a nővel.

A srác szerencséje az volt, hogy leesett a fejéről a bukósisak, így a támadók még időben felismerték áldozatukat, és befejezték rugdosását, illetve a rendőrök pillanatok alatt a helyszínre értek. A Blikk úgy tudja, hogy több embert előzetes letartóztatásba helyeztek.

50 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Clavigo
A szimpatikus Farkas flóri tömegbázisa...Valószínű,,csak elsősegélyt akartak nyújtani az odatévedt "kisebbségnek "..
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Nil
@Eriksson: általánosítasz és butaságokat ismételgetsz- ráadásul nem is igaz- van ember aki ha pénzt kap elissza és van aki nem - ez független a nemzetiségétől
Eriksson
@Nil: Láttál te már cigány közösséget közelről? Ők szeretnek mulatni, táncolni, zenélni, jókedvűnek lenni. Ez a génjeikben van. Függetlenül attól, hogy te mit gondolsz róluk.
Január
@Eriksson: Ne általánosíts! - mint ahogy én sem azt tettem.
Eriksson
@Január: Nem általánosítok. Ez tapasztalat.
nezelodo
Lehet, hogy migrának nézték a motorost, és azért akarták meglincselni, mert hisznek a vezérnek, ráadásul önvédelem is volt, mert nem akarnak újabb konkurenciát maguknak.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.